Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NovaTaq

Czekałam tak długo na te zaręczyni, a teraz...

Polecane posty

Gość NovaTaq
hm własnie ja nie mam takich myśli, chodze na rózne firmowe imprezy sama i mam mnóstwo bardzo fajnych znajomych, ale tak jak piszesz sa mi obojetni, moje serce jest juz zajete k..... mac

Gość siedze w pracy****
skoro myslisz tylko o nim to chyba go kochasz..... chyba ze nie patrzysz na innych facetow wmawiając sobie że Ci nie wolno ja jakbym teraz poszła sama na jakąś impreze to bym tylko o nim myśląła i chyba jak najszybciej chciala wrocic do domu zeby byc z nim....... w tamtym zwiazku bedą sama nie myslalam o nim albo myslalam co zrobic zzeby nie dzwonił ciągle i nie pytał co robie

Jak masz wątpliwości to już cos nie tak. Odpuść sobie.. przynajmniej na jakiś czas. Myslisz o nim bo nie masz o kimś innym:P, a poważnie to chyba w głębi duszy juz wiesz że to nie prawda? Bo być o tym nie pisala i myslala tak intensywnie.

Gość NovaTaq
nie tak to nie mam tego jestem pewna, natomiast On ponad roku temu miał tak jak piszesz, teraz jest podobno inaczej

Rozmowa jest podstawą dobrego związku. Wydaje mi się, że powinnaś z nim porozmawiać o swoich wątpliwościach i odczuciach. Ten temat musicie przerobić wspólnie. Bo jak na razie tylko Ty się zadręczasz, a on, jak to facet, nie ma o tym zielonego pojecia.

Gość siedze w pracy****
poweidz mu o sowich watpliwościach, dajcie sobie trochę czasu....to poważna decyzja pamiętaj ze to osoba na reszte żcyia. Zadaj sobie pytanie czy chce z nim wlasnie spedziec reszte życia

na moj gust to juz go nie kochasz , ale czytalam tylko pierwszy Twoj post;)

Gość NovaTaq
Chyba kocham Go za bardzo, a to sprawia ze na wiele spraw patrzylam z przymruzeniem oka

Gość NovaTaq
oczywiście ze z Nim o tym porozmawiam

Gość siedze w pracy****
skoro go tak bardzo kochasz to czemu masz wątpliwości?

Gość NovaTaq
bo mnie kiedys zranił i choc teraz jest taki jaki marzyłam zeby mężczyzna był dla mnie troche sie boje

Gość Caliente
Wiec skoro uwazasz, ze teraz sie zmienil i ze zachowuje sie jak Twoj wymarzynony facet i kochasz Go, to zaufaj mu...inaczej jezeli nie sproboujesz, zawsze bedziesz miala watpliwosci. Daj Mu szanse i sie przekonasz.

Gość hej spacja
ty wiesz na czym polega forum? twoje wypowiedzi to stek bzdur, nie tylko na tym temacie może warto by zapoznać się z regulaminem zanim wciśniesz enter wysyłając swoją kolejną wypowiedź?

Gość Caliente
No i co z tymi zareczynami??? Bo widze, ze temat w koncu sie urwal, a w sumie mnie to ciekawi :D