Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana ewcia

nieszczęśliwa miłość- wersja poprawiona

Polecane posty

zakochalam sie nieszczesliwie w koledze mlodszym.( ma 19 lat)od jakiegos roku fajnie nam sie gadalo i w ogole.on mial inne dziewczyny a ja mialam wtedy chlopaka. pocieszalam go jak z nimi konczyl i bym smutny. w maju na imprezie swietnie razem sie bawilismy.oboje bylismy wolni.wszystko bylo pieknie i ladnie, ale p otygodniu przestal sie zupelnie odzywac.zamilkl.a mnei to milczenie bolało.po okolo miesiacu znowu bawilismy sie razem na jakiejs imprezie i tym razem dal do zrozumienia ze mu zalezy .przyjezdzal dzwonil..pisal, ale znowu zaczal milknac.nie odzywal sie kilka dni pod rzad. podobno calowal sie z byla dziewczyna gdy bylo miedzy nami dobrze. obiecywal ze niedlugo o czyms mi powie i o cos zapyta tylko nei wie mczy sie zgodze..wkurzylam sie i delikatnie mowiac go wyzwalam.on w odpowiedzi ze swoimi kolegami napisal mi niezla wiazanke. on mnei skrzywdzil i naobiecywal a wine zwala na mnie ze jestem taka taka zla durna głupia brzydka niedobra itd wiec przestalam sie odzywac. czasami on gluchnal a ja jemu. staram sie wrocic do kolezenstwa i minimum kontaktu zeby wyleczyc sie z tej chorej milosci. po dlugiej ciszy on pytal mi sie wczoraj czy bede na imprezie dzis w klubie w jego miescie.napisalam ze dzis nie byc moze jutro bo na dzis mam inne plany.odpisal ok i sztywno sie pozegnalismy.co ja mam zrobic jak go jutro spotkam ?????? byc moze go nei bedzie bo gadal naszemu wspolnemu znajomemu ze pojada gdzies indziej w sobote bo maja transport.ale tak w razie czego to jak ja mam sie zachowywac jak on tam bedzie ???????????? kocham go ale czy zasługuje na takie traktowanie z jego strony ???? chyba nie ...

Gość dziś już pewnie
inna dziewczyna pociesza go, ponieważ on jest smutny, że z tobą skończył. Zakochaj się w koledze starszym.

no dokładnie...dzis juz widze ze na jego profilu na fotce widnieje w czołówce jedna z jego bylych a ja oczywiscie na przodzie.czyzby zapomnial mnei przesunac dalej ???

no dokładnie...dzis juz widze ze na jego profilu na fotce widnieje w czołówce jedna z jego bylych a ja oczywiscie na przodzie.czyzby zapomnial mnie przesunac dalej ??? tak bardzo go kocham a on tak bardzo mnei krzywdzi a ja nie moge sobie na cos takiego pozwolic.... co moge jeszcze zrobic zeby bylo mi lepiej ?

Gość zalamana ewcia
milczy. i ja siedze w domu a on sie bedzie swietnei bawil na imprezie ;-(

Gość karolciaaaaa
bylam wczoraj na tej imprezie...podszedl sie przywitac i poszed lsobie ..z nikim sie nei bawil i chodzil jakis smutny ale nie porozmawia l ze mna o tym wszystkim. czy to ja mialam go przeprosic ?????????????????????????