Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkaaaaaaaaaa

spodnie alladyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość inkaaaaaaaaaa

Witam. Mam pytanko ostatnio zobaczzam sliczne spodnie szerokie banki tjb alladyny - alladyn mial takie spodenki gdze mona takie kupi, albo jak one si nayzwaja prosze o pomoc

nie mam pojecia gdzie, ale w tym roku jak bylam we francji to prawie kazdy w nich chodzil:) wygladalo to bombowo mozna je bylo kupic tam na bazarku:P ale za 40-50 euro

poniżej link http://www.twenga.fr/dir-Mode,Pantalon-jeans-et-short-femme,Sarouel pełno tych spodni we francji, kupiłam takie w pimkie, moze u nas tez sa:)? zawsze mozna uszyc sobie, krój worka nie jest skomplikowany:)

Gość kasiara35
a ja wam powiem ze tu mozna kupic bo widzialam: www.YourStyle.pl - to taki sklep internetowy fajne ciuszki :))) polecam

Gość okropne te gatki
jak na pieluchę.:o

Gość Natti
Ja widziałam Takie w New Yorkerze, za 70 zł.:) W Orseyu tez widziałam, trochę taniej, bo za 60. Niedawno widziałam nawet w reserved, za 79 ;))

Gość Natti
aha, i widziałam je także na allegro, o ile się nie mylę to za 50 zł.;))

Gość a ja z Idii takie przywiozłam
może więc i w sklepach indyjskich są?

Gość carolina.h
poszukuję czarnych, najlepiej bawełnianych lub z lycry. dzisiaj widziałam jakaś panienka miała takie ... :( ale Ale! Dziewczyny, jakie buty powinno się do nich nosić?!

te fioletowe do ktorych podany jest link z allegro są okropne.... :o te pierwsze pokazane białe jeszcze ujdą ;)

Gość a ja z Indii takie przywiozłam
baletkowate alladyńskie butki..też takie z indii:),

Gość carolina.h
dzisiaj wybrałam się do Złotych Tarasów, żeby poszukać alladynek .. znalazłam jedne w New Yorkerze, ale na długość 3/4 ... Czy nie wiecie gdzie można w Warszawie znaleźć takie tylko, że długie? Bardzo proszę o podpowiedź Pozdrawiam

Gość ive_84
hej!! w Niemczech w New Yorkerze mozna kupic dlugie, przynajmniej w zeszlym roku byle tylko dlugie!

Gość Jennyy85
Hejka dziewczyny!!! Bardzo dużo jest ich w Promodzie. Są długie i te na 3/4. Teraz są mega promocje!! :))

Gość ANXI
bershka - 15 zł

Gość lusiaxp
hej;] na allegro wpisz 'spodnie pumpy' i pierwsze sa takie długie;p mi sie nie podobają bo ja wole takie 'rybaczkowe' ale ażdy ma inny gust:) :))) pozdrawiam ;* ;]

Gość burnthebabilon
moj chlopak mowi ze wygladaja jak stroj do BASE jumpingu ;)

Gość justyna o xD
a ja będę najlepsza-w tym roku kupilam piekne czarne alladyny w terranovie za 9.90 ^^ warto tam zagladac regularnie i szukac,bo raz sa,a raz nie;]

Gość kaska.
a ja kupilam w new yorkerze za 46zl.^^.;D

Gość marwer
sprawdz sobie na orientmarket.pl niecodzienne wzory alladynów,naprawde polecam

Gość ja to ja to jasne
zobacz w H&M ja ostatnio takie tam widzialam(ale moze juz nie byc)

Gość b sw
czy są w 2010 modne 3/4 pumpy w kolorze jeansu cienkiego?

Gość Ignacio
Have you got any qualifications? cost tetracycline Or the fact that Microsoft's internal culture is widely regarded now as one of the most toxic in the industry, with an employee review model that pits people against each other in a deathmatch where only a few can win -- again, you can read all about this online.

Gość Stuart
How would you like the money? apcalis oral jelly erfahrungen In recent weeks a memorial garden has been created on the green close to where April lived. It includes a doll's house, cuddly toys and flowers â all pink. A wooden seat â dubbed "April's bench" â and a picnic table have been crafted by staff from the nearby Centre for Alternative Technology.

Gość Micheal
What's the current interest rate for personal loans? benoquin cream 20 But if she did not apologize for gift-wrapping a third term for Bloomberg, she also never offered a coherent explanation for why she actually did it. And she never explained why if she thought Judge Shira ScheindlinâÂÂs ruling on stop-and-frisk was such a triumph for the city and the Constitution, why she still wanted to keep Ray Kelly on as police commissioner, not that he would want to work for any of them on that stage Tuesday night.

Gość Antoine
Gloomy tales generic cytotec The U.S. government balked at AT&TâÂÂs 2011 T-Mobile deal in part because it would reduce the number of carriers competing in some markets. AT&T said yesterday it will keep and expand LeapâÂÂs Cricket brand after it acquires the companyâÂÂs retail stores, customers and a network that covers about 96 million people in 35 states. Leap has 3,400 employees.