Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannahu2

Jak zrozumiec? Jak poczuc? Muzyka najlepszego zespolu swiata- U2!!!!!

Polecane posty

Gość hannahu2

Na poczatku chce wyjasnic, po co zalozylam ten temat. Chce, zeby ludzie wreszcie zaczeli doceniac u2!!! Otworzcie oczy i odpowiedzcie sobie na pytanie- Czy jest jakis inny zespol, ktory ma tyle hitow co u2? Byc moze da sie wymienic ze 3-4 zespoly, ale nie o to chodzi. Prosze was, fani u2 pomozcie mi przekonac ludzi do ich muzyki! Zrobmy to teraz, a nie po smiertnie!

Gość ale w sumie
po co?

Gość hannahu2
jak to po co? LUDZIE POWINNI ICH WRESZCIE ZACZAC DOCENIAC, a nie sluchac takiej pustej muzyki jak techno czy jakies dziweczki(Britney Spears)! Prosze Cie, pomoz!

Gość Natka19u2
na mnie mozesz liczyc :)

Gość ale w sumie
no ale takiego cwoka co slucha brytnej :P to na pewno do bono nie przekonasz ;) wiec dla mnie dlatego ta akcja wydaje sie bez sensu :) jesli sie ktos zna na muzyce to doceni u2.. jesli nie to nie sadze zeby taka agitacja na forum cos pomogla :)

Gość hannahu2
wiesz, moim zdaniem muzyka u2 jest ciezka ciezko trafia do ucha a jeszcze ciezej do serca, ale jesli bedziemy mowic o nich- ich tekstach i piosenkach ludzie w koncu sie nimi zainteresuja, na nowo! licze na Ciebie, na wszystkich Fanow U2 co nam szkodzi? Sprobujmy!

Gość DoRobotyBezGadania
Dla romantyków: With or without you Stay(Faraway, so close) The Ground Beneath Her Feet The Hands That Built America Miss Sarajevo Who's Gonna Ride Your Wild Horses Dla lubiacych mocne brzmienia: Vertigo Elevation Spanish Eyes The Fly Hold me, thrill me, kiss me, kill me Dla luzakow: Miracle Drug Beautiful Day Mysterious Ways Desire Dla tych, co chca sie troche poplakac: Stuck In A Moment You Can't Get Out Of Kite Wen I look at the world Exit

Gość ale co Ci to da
że u2 bedzie miał wiecej fanów??:D:D:D

Gość A ja wolę
Deep Purple. I co mi zrobisz?

Gość chodzi o to ze jestes
ja lubie U2 od lat, ale co z tego??? Nie musze sie z tym obnosic. Nie bede tez nikogo przekonywac na sile.

jest wiele zespolo ktore mialy wiecej hitow niz U2 rolling stones led zepplein deep purple nirvana iron maiden scorpions black sabbath motorhead perfekt ja tu moze bede agitowac za swoim ulubionem zepolem W.A.S.P. to wedlug mnie najlepszy zespol swiata. i co mi zrobisz?