Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggi

bola mnie uszy po noszeniu kolczykow o co chodzi?

Polecane posty

Gość megggi

zalozylam zlote kolczyki i jak wyjelam dziurki mialam jakby opuchniete i zgrubione teraz znowu zalozylam kolczyki i bola mnie szuka ktos wie dlaczego? moze uszy musza sie przyzwyczaic bo dawno nie nosilam kolczykow

Gość ja mam tak czesto jak
nie nosze kolczykow, co sei rzadko zdarza, albo nosze lekkie a potem zaloze jakies ciezsze.. poczekaj dzien, dwa, opuchlizna zejdzie a uszka musza sie na nowo przyzywczaic do kolczykow..

Gość nie p
zlote kolczyki to choroba na brak gustu zwykle wszytsko boli innych, ktorzy na ciebie patrza tym razem padlo na ciebie

Gość nie p
powaznie kup sobe neomecyne w sprayu i psiknij i daruj sobie kolczyki gwarantuje ci ze to cie nie czyni bardziej atrakcyjna

Ja po złocie tez tak mam, jak długo nie nosze kolczyków to zakladam srebrne, nic się nie dzieje, potem moge zakładac zwykłe i tez nic. A od złota zawsze mnie uszy bola więc nie nosze takich.

Gość norka amerykańska
Możesz mieć uczulenie :o Nie tyle na złoto, ile na domieszki w nim się znajdujace. Jesli chcesz nosić kolczyki to kup srebrne, albo ze stali chirurgicznej.

a ja tak ma od zwykłych, mogę nosic albo srebrne albo złote, nie wiem jak to jest po dłuższej przerwie bo ja ciągle noszę kolczyki

Gość hjjj
to minie uszy sie musza przyzwyczaic do kolczykow bo dawno nie nosilas