Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

Gość Monique.
co za niespodzianka❤️ jakby co wieczorem bede

tukej żech jest tigrunia wypady odbywam przeważnie w miłym towarzystwie ;) jak było? bosko i ............;)

O tigrunia!!!!!!!!!!!!! 👄👄👄 i 🌻 dla Ciebie:) To o co proponujesz pokruszyć kopie?????? :)

w sumie ta bardzo chcialam podziekować Tobie xzyzed , za tego całusa i kwiatka i powiedzieć , ze nikt mnie tak jeszcze nie calował..... a o tym gg to pamietam . nie myśl sobie ze mnie nie..... ale musisz mnie pomału zdobywać ... tak wiesz ... no wiesz jak ..no xzyzed ...

Gość nie pij więcej dziś tigruniu
;)

tigruniu 👄🌻 ha wiem,że wszystko w swoim czasie :D I tak jestem super zadowolony z postępów w naszych kontaktach :) i wierzę w to ,iż wygramy w konkursie na cud roku :)

Gość eeeeeeeee
tigra.--> czyli potwierdzasza iż to nie facet zdobywa kobiete lecz to kobieta pozwal sie zdobyć:)

Ha :D przecież wiadomym jest ,że facet głową ale za to kobieta karkiem jest :D

Gość eeeeeeeee
a jest taka mozliwość ?:P

do eeeee: witam rozmówce ;) otóż tak potwierdzam Twoje słowa ,. jak kobieta pozwoli ,. xzyzed to rzczywiście cud ! bedzie jak w irlandii,. hehe ,. zobaczymy co do cudów pana Tuska ,. a tak w ogolnym pytaniu teraz pytam ja : ludziska jak głosowaliscie ! po zwyciestwie PO teraz bedziemy miec same cuda !!!!! ooo... naprzyklad ja i xzyzed ale cud ... co... !

Gość eeeeeeeee
CZEść dziewczyno Ty mnie nie załamuj :O powiedz , że głosowałaś za normalnościa ;) ps. Głos oddany na PO !!!!

no cześć ! głosowalam na p. giertycha , no wiesz te munduki ... i bacik w ręku.... i okulary + kozaczki ... nie, nie zarty na bok mam w dupie polityke !

Gość eeeeeeeee
teraz to kpisz :O Polityka to mój ukochany dział na kafeteri :) Ludziska urocze i dysputa przednia ;) Powiedz na kogo głosowałam ;) przezyje :D relanium juz zarzyłam i bedzie ok ;) PS. tylko prosze nie mów , że niegłosowałaś :O na to niejestem gotowa 😭

TAKA , TAK to był żart ,. gorzej być nie moze, wiec głos oddalam na PO ,. NO MA BYĆ CUD ! to na co mialam czekać ,. pozdro,.

Gość eeeeeeeee
tigra. masz racje gorzej już być nie może ;) Nareszcie normalność huuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!

Gość eeeeeeeee
tigra. jak " romans" z iksem ;)

:D no mnie jeden cud wystarczy:D więc w tym czasie śmigałem sobie po góreckach :D politykę mając w głębokim poważaniu ;) :D :classic_cool:

Gość eeeeeeeee
xyzed nie wierzysz w cuda :O Polityka jest fascynująca ;):D:D

Polityka to bagno :D Przychodzi facet do lekarza i mówi: - panie doktorze nie wiem co się ze mną dzieje?? doktor: to proszę opisać objawy - ano panie doktorze co innego myślę,co innego mówię,a jeszcze co innego robię doktor myśli chwilkę i powiada: proszę pana nic innego tylko ma pan zadatki na świetnego polityka :D :D:D:D:D:D:D i takie też jest moje zdanie w tym temacie:D :classic_cool:

Gość eeeeeeeee
:D:D:D świetne ;) Przesadzasz ;)