Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

a najfajniej jest przed.... tak wyczekujaco i bardzo obiecujaco i niepowtarzalanie ...........bu potem....;)

ha coraz bardziej mi się podobasz :) i ten Twój głód ;)

lete i tigra ale z Was milusie rozpustnice :D 👄 aż miło czytać :)

ale .. mi sie podoba ..rozpustnica .. o boze .. prawie jak bogini .. jak Nefretete , jak caryca , jak Jagienka , jak Kleopatra , ........

Lete ... ja niegrzeczna to jestem od casu jak mój mężulek , poszedł do tej... ( z pl. Pigall)

lubię niegrzeczne dziewczynki :D A Wy dziołchy to takie z górnej półki choby gejsze :)

tak , tak xzyz, bo nie dość , ze z nami można porozmawiać , i inne rzeczy też umiemy ... fajne rzeczy .. no wiesz jakie .. np. gotować , sprzetać, jeżdzieć na rowerze , prasować , pisać , czytać .... wiesz też umiemy ,.

a na basenik też chodzisz??? Wiesz ja także to potrafię o czym piszesz ,a te rzeczy ;) no wiesz te ;) też lubię zwłaszcza jako uzupełnienie tych wymienionych:) I za to wszystko razem , królestwo bym oddał:)

widzisz xzyz to czekam tyle czasu aby mnie ktoś docenił .. a tu .. wiesz .. znasz moją historie .. ale bylo mineło .. Teraz JA.. w moim domu jest to czego pragniesz ,. ajednak moj M , NIE DOCENIŁ TEGO ... jego problem,.

ha moja M też nie doceniła więc jedziemy na podobnych wózkach:) Może jednak kawusia oko w oko ?? :D

najsmaczniej jest jak sie np. wspólnie przyrzadza kolacyjke, popijajac w miedzyczasie winko.... tygra, xyzed- powiem Wam tak, ze kiedys mnie tez nie doceniono, ale za to teraz doceniamy sie wzajemnie i jest pieknie, jakbysmy byli tylko my i reszta swiata , gdzies tam... ;) życze Wam tego🌻

lete wybacz,że będę nieskromny i powiem : A NIE MÓWIŁEM :) i z tymi innymi sprawami też będzie po Twojemu:) Wierzę w to :)

xyzed- a bądż sobie nieskromny, to takie w Tobie urocze i seksownie Ci w tym, ale czy masz na mysli tamte inne sprawy -padalcowate ?

a wiesz , ze zapomniam czasami o nich przy swoim miłowaniu...ALE WKRÓTCE NADEJDĄ ! ech , zycie.....;)

Będzie dobrze :) i kiedyś będziesz sie z tego śmiała :) A to pewne jak amen w pacierzu:)

chce bardzo w to wierzyć, i tez mam cicha nadzieje na pozytywny finał :) jak sie robi takie mordki z czerwonym mazem ? bo umiem tylko :), ;) ...

o ludziska moje mamy te same marzenia ! tak.. po przejsciach to bardzo trudne , jedni nadal szukają inni znalezli ,. a ja ... jeszcze do konca nie wiem ,. ..jest ok. ale ta cholerna nieufność.. moze kiedyś ;) lete ja tez nie umiem tych minek ..tylko ;);)

Lete - kochana , jesteś kobietą dojrzałą i wiesz jakie to trudne , znowu zaufać . obralam metodę ,, milosć tak , ale zkalkulowana ,, mam nadzieje ze wiecie o czym mówie ( pisze )

tigra- każdy potrzebuje ciepełka, zrozumienia, wsparcia.. każdy chce czuć sie potrzebny, chciany i kochany.. lepiej kochać i przeżywać niz nie kochac i załować

a to robi sie tak : otwierasz nawias kwadratowy [ wpisujesz cool i zamykasz nawias kwadratowy ] i wsjio :D

ło w mordkę, udało sie :) :classic_cool: hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem boska :classic_cool:

teraz mi juz nikt nie podskoczy, bo umiem sie nadąsać................................................ot tak :classic_cool: