Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

powodzenia dzięki bo sam nie pamiętałem skąd te buźki wytrzasnąłem :)

e tam wydawało mi sie ,ze on ma z nerwów czerwony pyszczek- a to luzik bluuzik :classic_cool: jednak musze Tobie napisać ,ze ten luzik to tylko przykrywka złosci i buntu .... ;)

no to u mnie to jest wielka przykrywa:D:D:D:D taka jak z kotła :D:D:D:D

i o to chodzi, by zmylic przeciwnika, bo licho nie spi....a ja juz zasypiam i chce do domku, bo tam na mnie czekaja z obiadkiem i >>>>> no własnie, ciekawe co dzis bedzie za niespodzianka ;)

No to Ci zazdroszczę :) Ja obiadek muszę zrobić sam ale zrobię to z ochotą ,bo potem słyszę : tato ale dobre było. Kurcze ale mi wtedy fajnie:)

xyzed- :classic_cool: a codziennie gotujesz ? a co robi Twoja zona ?

ja w zamian za pyszny obiadek mam wieczorną niespodziankę pokolacyjną :)

WOW - lete , masz tak jak ja ,. :) naprawde , ,jakie jebanko takie śniadanko,,

xzyz - to milo ze gotujesz , i jeszcze dzieciaki chwalą ,. u mnie córcia jest wszystko- jedzaca , nie mam zytnio problemu ,. a zona Ci nie gotuje ... o boze , ty moj biedaczku , u mnie byś nie umarł z głodu,.

i w sumie jest póżno ... i w sumie xzyz mnie olał ...buuuuuuuuuuuu,.

tigrunia 👄 jekże bym śmiał.W tym czasie jeszcze pracowałem bo ja pracowity chłopak jestem:) Co do gotowania ,to w tygodniu więcej ja pichcę bo pani żona w pracy do wieczora.Ale za to pichci w soboty i niedziele (jak się jej chce :) ) w tygodniu czasami coś przygotuje ,a ja kończę.Ha śniadań mi nigdy nie robiła więc może tigruniu coś jest w tym Twoim powiedzonku ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D choć z innych źródeł wiem ,że całkiem,całkiem ;) chop ze mnie :D:D

dzien dobry wszystkim ;) xzyz - tak na poważnie , to wiesz , ze od kobiety zależy jak dom wygląda ,. jak dbasz tak masz ,. oboje jesteśmy po przejsciach i wiemy jak powinien on czyli dom wyglądać ,. moj szanowny M jest bardzo dobrym czlowiekiem ale... w ktoryms momencie sie zagubil,. trudno zapomniemnieć ! moze jestem za silną kobietą , moze nie tak wyglądał dialog , moze , moze ,moze ..... tego nie wiem gdzie popełmilismy bład,. dzisiaj sobie mysle , ze to bardzo trudny egzamin dla nas obojga ,. czy ja go zdałam jeszcze nie wiem , czy on mysle ze tak , bo teraz wie , że z kobietą słabą nie da sie iść w moim ,,domu ,, do przodu ,.

witaj xyzed :classic_cool: co tam ? nudy na pudy w taka pogode ,,,,..... br

e tam :) nudów u mnie nie ma :) Pracy Ci u mnie dostatek ,że jeszcze trochę ,to nie będzie czasu o seksiku pomyśleć:D:D:D:D:D:D

no tak.... to tez dobre... mnie za to brakuje czasu po południu.... za długo jestem w pracy :) a w domku mam sie czym i kim zając :classic_cool:

czyli można powiedzieć,że teraz jesteś szczęśliwą :) Poprostu nie masz czasu się nudzić:)

MOI KOCHANI JESTEM dziesiaj bardzo zadowolona bo..... kupiłam sobie autko ! hurrrraaa!

Ha Opla Tigrę ?? :D Żartowałem :) Gratuluję i pochwal się co za brykę sobie kupiłaś?? :)

Ha Opla Tigrę ?? :D Żartowałem :) Gratuluję i pochwal się co za brykę sobie kupiłaś?? :)

opla tigrę własnie pożegnalam ,. od juta jeżdze mercem .. A- clase,. jest boski ,. srebrny !