Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Ale głupi temat...

Polecane posty

Kurcze, nie wiem czy nieestetyczne czy gorszące, ale wiem ze na bank przyciaga wzrok :o

Gość Adaś Michniczek
jesli kobiecie,a jest młoda,piękna i zadbana to chocby miała 1 to nie jest to ni nieestetyczne ani gorszace

Gość menda007
jak nie masz co w nia wlozyc to ich nie lubisz hehe

No ale w takich zwyklych stanikach bez niczego biust wyglada fatalnie, no kurcze, przynajmniej u mnie :D

jesli fajna laseczka z ladnym jedrnym biustem to nie widze przeciwskazan;) faktem jest ze faceci glupieja;)

Dlaczego gorszace? jesli laseczka ma fajny biuscik nie widze przeciwskazan, faktem jest ze faceci glupieja, ale nie da sie zaprzeczyc ze jest to widok bardzo erotyczny i na pewno nie gorszacy bo nic nie widac tylko zarys sutka, to gra wyobrazni ;)

Gość
wiesz Deska, jak 6 lat temu byłam zagranicą, w Paryżu były straszne upały, nosiłam tylko bluzkę na ramiączkach... i tam nikogo to nie obchodziło... za to w moim wiejskim Rzeszowie to się czasem gapią ze zgorszeniem i to na dodatek baby :/ a ja stwierdziłam, że co dobre w Paryżu, to i dobre w Rzeszowie :D poza tym 30 lat temu była moda na chodzenie bez stanika, a teraz kurde ludzie się wstydzą że sutek stwardnieje, kurde co za wiocha :/

Kuraiko, no normalnie, no... wyluzować:P Ej, ale jak się założy odpowiedni stanik, to wtedy się wygląda normalnie. Zdziwicie się, ale ja ostatnio w końcu kupiłam stanik w normalnym rozmiarze- achtung, wnimanje- 60E:D I to nie żart. I w nim moje tzytze wyglądają :classic_cool: No a inne też mam raczej bez gąbek, najwyżej lekko usztywniane, bo te gąbki są straszliwe. Lepiej kupić dobry stanik i mieć okrągłego cyca niż takiego rozpłaszczonego gąbką. No bo co? Zdejmujecie stanik a tam zonk?:o

Ale co w tym dziwnego? Wiele starszych kobiet z dużym biustem nosi staniki bez wkładek, no bo i tak mają wielkie te piersi, więc po co? i im te brodawki widać i nikt się nie gorszy:)

Z życia:classic_cool: :D Ej, no uważacie, ze taki stanik źle wygląda? http://media.freyalingerie.co.uk/1-2-3564.jpg Ta babka na zdjęciu też nie ma aż tak wielkiego biustu, a wygląda chyba normalnie. On jest dobrze uszyty i wszystko ma się na miejscu... Właśnie w takich stanikach lepiej wygląda biust, niż w takich z gąbkami. Poza tym po co sobie wypychać cycki jak sie ich nie ma? To bez sensu:)

Gość Wszelkie zboczenia
wzbogacają osobowość, jeśli nie są nielegalne to nie ma problemu.