Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepsze jest wrogiem dobrego

Przeciętne niedziewice nie mają szans z atrakcyjnymi dziewicami

Polecane posty

Gość haha dobre dobre
Dowodem Miłości jest wierność partnerowi, ślub, dziecko. 20-latka co pieprzyła się z 3 kolesiami to nic nie warta pusta szmata. Jeszcze mówi że kochała haha śmieszna jest sama w sobie. Pewnie każdemu z nich mówiła że kocha, przecież to zwykły pustostan. Dziewczynko dwudziestoletnia naucz się odróżniać pożądanie od Miłości i mam nadzieję że niejeden sobie z Ciebie zakpi, powie że kocha i zostawi, a potem będziesz pisać na forum że kochałaś aż tylu, z iloma się puściłaś.

Gość chociaz tez sa takie
cos ci sie chlopie popierdolilo atrakcyjna i dziewica to pewno taka zolza ze promieniu 100 km wszyscy wiedza o tym

Gość to ...
to np. atrakcyjna dziewica w wieku 20 lat jest zolza? :( a nie szanujaca sie dziewczyna, co po prostu nie trafila jeszcze na odpowiedniego faceta? :(

Gość maj nej is erl
sama sobie odpowiedziałas nie szanujaca sie dziewczyna, co nie trafila...jest... nie szanujac, a atrakcyjna dziewica w wieku 20 lat nie musi byc konecznie zolza, choc na poczatku jesli ktos nie jest cierliwy moze miec takie wrazenie.

Gość Do przygodnych kobiet
Jak dla mnie to dobrze świadczy o dziewczynie jak w wieku 20 lat jest dziewicą, przynajmniej nie jest jakąś latawicą co gdźi się od 14 roku życia i w tym czasie miała w łóżku 10 facetów. Obciach to stracić dziewictwo jak kobieta jest niepełnoletnia, a utrata cnoty w gimnazjum to już w ogóle dno

Gość maj nej is erl
Juz nie chodzi o te przygodne choc klamie piszac to...bo "kolezenka" jak tylko skonczyla 16 lat, stracila dziewictwo z milosci...gosc ja zostawil, zreszta i tak musial bo poszedl siedziec, wysylal jej listy, ale w miedzy czasie nie zaskodzilo jej znalesc bodajze 2 innych i z jednym sie kochac po bardzo szybkiej znajomosci bo jak twierdziala ja kochali by pozniej wrocic do tego pierwszego bo on ja wciaż kocha i oprzec zwiazek na seksie. :/

Gość gość
Jak dla mnie to dobrze świadczy o dziewczynie jak w wieku 20 lat jest dziewicą, przynajmniej nie jest jakąś latawicą co gdźi się od 14 roku życia i w tym czasie miała w łóżku 10 facetów. Obciach to stracić dziewictwo jak kobieta jest niepełnoletnia, a utrata cnoty w gimnazjum to już w ogóle dno x Każdy robi w życiu, co chce. Obciachem i dnem jest oceniać wszystkich z góry.