Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bani wszysko

kto dzis pije ze mna - to zapraszam bar czynny

Polecane posty

nie jestem pewna czy sie ulozy...za duzo osob jest przeciwnych...a kurde wszystkiemu winna jest kasa .wrrrrrrrr nie cierpie materialistow.

Gość idi21
topimy smutki.....

Gość idi21
ale kasa to nie wszystko... jest masę ważniejszych rzeczy.. trzymam kciuki, zobaczysz kiedyś będzi lepiej...

wiem ze nie wszystko, dla mnie nie jest wazna ...ale niektorzy ludzie sa na nia chorzy ...np moi rodzice wrrrrrrrrr a powiedz jesli sie kocha to chyba za to jaki ktos jest a nie za konto w banku chyba, co? sry za literowki, ale pije 3 piwko :P

Gość idi21
pewnie ze kocha się za to jaki ktoś jest, bo jak ktoś "kocha" za konto w banku to nie jest miłość......

no wlasnie juz to przerwalam dzis wlasnie....wrrrrrrr jestem wsciekla . odeszlam z domku .... ale musze stanac na nogi zeby znowu byc razem z moim skarbem. coz rodzicom zostala kaska :P coreczka odeszla ciezkooooooooo bedzie, ale moze dam rade :)

Gość idi21
dla moich rodziców kasa też jest ważna... ale mnie to teraz nie obchodzi.........

Gość do bani wszysko
aja pije z samotnosci w zwiazku przegralam na rzecz kompa i funta

Gość idi21
dobrze zrobiłaś.. życzę dużo szczęścia... mam nadzieję że się uda.. ja niestety nie będę już szczęsliwa...

Gość do bani wszysko
co tam u was ?

Gość do bani wszysko
co tam u was ?

Gość DIVING IN EGHIPT
Mogę się przyłączyć? Pije Redd'sa apple , słucham "Your Lates Trick" Dire Straits , pale papieroska i dochodze do wniosku,że moje życie to jedna wielka porażka... Facet mnie olał totalnie i suma sumarum 6 lat związku poszło w las... Mam chwilami dość wszystkiego......

Gość DIVING IN EGHIPT
Mogę się przyłączyć? Pije Redd'sa apple , słucham "Your Lates Trick" Dire Straits , pale papieroska i dochodze do wniosku,że moje życie to jedna wielka porażka... Facet mnie olał totalnie i suma sumarum 6 lat związku poszło w las... Mam chwilami dość wszystkiego......

Gość DIVING IN EGHIPT

Gość DIVING IN EGHIPT
Dzięki wielkie :) Masz racje, jestem smutna i mam wielką ochote zapic to wszystko choć wiem,że to niczego nie zmieni.... Tak sobie Was czytałam i musze powiedziec,że moi rodzice też mają pieniądze raczej większe niż mniejsze a ja mieszkam kątem u kolezanki bo wyprowadziłam się od faceta , rodzice mi nie pomagają bo w życiu zawsze musiałam radzic sobie sama i tak już zostało.... Stoję teraz w miejcu i nie potrafie się ruszyć ...Nie wiem co dalej zrobic ze swoim życiem... Jeszcze ta jesienna pogoda...okropność... Wasze zdrowie...kolejny łyk...kolejny papieros...

Gość do bani wszysko
nie jestem sama a samotna

Gość DIVING IN EGHIPT
Lubie taką muzyke ale raczej dzisiaj jestem nastawiona na rockowe ballady i takie tam.... Lepiej mi się przy nich pije ;)....

wrrrrrr i pewnie tak jak moi mysla ze za kaske mozna wszystko i wszystkich............a mi to lotto tez juz z nimi nie mieszkam i poradze sobie heh musze ..to piwko dodaje mi sil jakby ;)

Gość DIVING IN EGHIPT
Ja z moimi rodzicami nie mieszkam od 19 roku życia a mam już 32 lata więc łatwo policzyć ...... Tak mi się życie ułozyło niestety.. Nie mam szczęcia do facetów ...do miłości .... Za kase wszystkiego kupic nie można więc ja od nich nic nie chce... Jeszcze udowodnie na co mnie stać.!!

Gość DIVING IN EGHIPT
aha i zdrówko bo dziś dobrze wchodzi ...

Gość idi21
to wszystko jest bez sensu...życie bez kogoś kogo się tak kocha................

Gość idi21
skończyłam już czwarte piwko.........siegnąć po piąte? hm.... zastanawiam się.....

Gość DIVING IN EGHIPT
Ja nie wiem czy jeszcze KOCHAM..... Po tym co mi zrobił jest taka zadra w sercu,że aż boli.... Pij piąte piwko...i niech na zdrowie Tobie wyjdzie...Ja też dzisiaj zapijam wszystko ....

Gość idi21
dzięki:) ja kocham ale to wszystko już chyba nie ma sensu.. smutne.. to otwieram piąte piwko...chyba już ostatnie dzisiaj..

Gość idi21
DIVING IN EGHIPT a co on ci zrobił??