Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milkusia

Chce miec własny styl!! Pomóżcie mi go stworzyć !!

Polecane posty

Chciałabym sie ubierać kobieco ale tak oryginalnie :) Bardzo proszę o jakieś pomysły!!

Gość venus30
przede wszystkim nie ubieraj się na targu (tandeta:()...jak dobierasz ciuchy to tak żeby przynajmniej dwa elementy były tego samego koloru np. spodnie czarne, koszula i bezrękawnik czarny....jak dżinsy i bluza to buty, pasek, torba tego samego koloru itd...a najlepiej kupować wiekszość ciuchów np . wtrzech kolorach, bo mozna kombinować...pozdro:)

Gość venus30
...aha i nie przesadzaj z odchudzaniem, bo duzo kasy wydasz na ciuchy...najlepiej miej ustablilizowaną wagę...

najpierw napraw sobie psychikę, bo żeby chcieć ważyć 40 kg przy 170cm wzrostu trzeba już mieć coś z mózgiem :O

określ kolory w jakich będziesz chodzic. moje to np. czarny, biały, szary, zielony, beżowy, brązowy:) ale zdarzają sie jakieś \"odludki\":D:D:D:D:D:D:D

no ale zgadzam się z błyskotką! ja przy wzroście 1,65 ważę 45-47kg (jeszcze nigdy nie przekroczyłam 50)... i z tego powodu mam manię na punkcie.. PRZYTYCIA!!! dziewczyno co ty ze soba robisz;/?!

oj - ja tez bym z checia kapke przytyla a tak na marginesie - jak chcesz miec wlasny styl , to go sama stworz! bo wychodzi na to ze zle sprecyzowalas prosbe kofanienka :)

Gość tak naprawde
tez tak mysle jak kolezanka wyzej.jak to ma byc Twoj styl,to niech bedzie Twoj, to w zcym sie dobrze czujesz.skompletuj sobie tzw baze ubran , a potem po prostu dokupuj co Ci sie podoba

Gość agrrrgggrrrgggrrr
Patrz co Ty piszesz "pomóżnie mi stworzyć mój własny styl".... no jak my go stworzymy to on nie będzie Twój... Musisz go poczuć i wiedzieć jaka jesteś i to uzewnętrznić strojem, fryzurą, makijażem, figurą ( nie samym szkieletem bo kości + skóra i resztki narządów przy Twoim wzroście ważą jakieś 40 kg)