Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekaciewiona

mam 24 lata i mialam 5 partnerów seksualnych, dużo?mało?ok?

Polecane posty

Gość dziewice rulez
Kobieta, która ma olej w głowie nie uprawia przygodnego seksu i nie miała wielu partnerów

Gość Death Row
przeszłośc sexualna ma znaczenie tylko wtedy gdy jedno z partnerów jest tzw czyste ale skoro ktoś już nie jest prawiczkiem czy dziewicą to dla niich nie powinno miec znaczenie ilośc partnerów swojej wybranki wybranka i tyle to jest kolejny głupi topik:O:(

Gość fef
duzo, ja mam 27 i miałam jednego,mojego ukochanego, ktory teraz jest moim męZem!!jak w tym wieku miałas 5 , to w moim bedziesz miała 8 albo i wiecej.Ja uwazam, ze to niedobrem, bo pozniej wszystkich nawzajem w łosku porownujesz do siebie i zamiast cieszysc sie miłoscia...to ty sprawdz"ktory był lepszy,ktory miał wiekszego"/dla mnie to oblesne..miec 5 obcych kutasow w cipce!!!!a fe robiłas test na AIDS?

Gość aaa...
topik nie jes=t głupi.. po prostu jest duzo róznych zdań.. ale przecież możecie spokojnie podyskutować a nie od razu się wyzywać..

Gość Death Row
aaa... ................ a mam rację z tym co napisałem

Gość dziewice rulez
Death Row - ja nie jestem prawiczkiem, ale nie chciałbym kobiety, która znak smak seksu bez miłości, miała zbyt dużo partnerów i np. zdarzył się jej seks już na pierwszych randkach

Gość fef
DO MARGINES KTORA NAPISAłA " marginess Prawda jest taka, ładne dziewczyny w dużej większości bzykają się na lewo i prawo. Łatwiej jest im "załatwić" sobie faceta na noc i tyle." jA JESTEM łADNA, A MIAłA DO TEJ PORY JEDNEGO PARTNERA MOJEGO MEZA!!i nie jest brzydka, mialam wielu adoratow, ale wszystkim mowiłam won.. a ja znam brzyzdkie dziewczyny, ktore sypiaja co noc z inym facetem..wiec myslisz stereotypowo!!! duzo zalezy od popedy seksulanego! i nie mam przy was kompleksow, zycie nie polega na przescigiwaniu sie kto wiecej kutasow miał w cipce!!hehe

Gość aaa...
to też zalezy od tego czy czułaś coś do tych 5, oprócz pociągu fizycznego.. bo uwierz że nawet dziewice mają ochotę na swojego ukochanego, ale potrafią się powstrzymać.. bo powiem Ci że jak na coś się dłużej czeka to To lepiej smakuje:)

Gość fef
do ja mialam 15 i wcale zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia. Bycie dziewcica to zaden zaszczyt, świadczy to o brzydocie albo blokadach seksualnych. Poza tym ludzie maja wieksze zyciowe aspiracje niz zostanie żoną, przynajmniej moge sobie poprzebierać pierdoly piszesz, farmoazony, a ja mam inne aspiracje, niz przescigiwanie sie kto miał wiecej kutasow w mojej cipce. to jest dopiero głupoota

Gość fef
ja zimna, jestem demonem w łozku i dz...iwka...w łozku, ale tylko dla niego!a nie dla tysiaca innych...

Gość fef wszystko super
ale jakby cholera, czego Ci nie życzę, ten Twój mężuś Cię zdradził i zostawił to żyłabyś w celibacie do końca życia? Następny po dwóch latach porzucił dla młodszej, a kolejny tylko wykorzystał i od razu uciekł? Myślisz, że to się Tobie nie może przydarzyć? Może każdemu, szczególnie komuś, kto się tak swoją cnotliwością zasłania. Ja sama miałam w życiu jednego partnera, za którego wychodzę w przyszłym roku, ale nie uważam, że 5 parnterów do dużo. Zależy jakich. Czasami człowiek popełnia błędy, daje się wykorzystywać, albo zwyczajnie puszcza i nic nam do tego. Fuj to się tak rozgłaszać z tym, że się jest tylko z pierwszym, bo co to za sukces? To zwyczajne szczęście. Nie każdy je ma. A jak Twój mąż? Też był nietknięty. Bo mój tak, kurde ja to dopiero mam się czym chwalić...

Gość fef
poza tym nie potrzebowałam udoawdniac swoje wartosci sypiajac z kim popadnie, bo mam poczucie wartosci..bez wchodzenia wszystkim w łozko, co teraz w modzie?i co dlatego jestem zimna, ze sie nie puszczałam na prawo i lewoi dlatego, ze wierze w miłosc??? a seks z moim mezem jest cudowny, niekotre kobiety nie maja orgazmow, a ja mam za kazdym razem i dziwie, sie jak mozna nie miec i całe zycie, kochac sie nie maja orgazmu, bo ja mmaam orgazm za kazdym razem

Gość fef wszystko super
Ciesz się, że ten jeden nadal Cię chce, zamiast pisać takie rzeczy. Skoro jesteś taka szczęśliwa, to skąd taki ton? Spokojnie. Masz powód do dumy. Jeden kutas w cipce. WOW. Tylko co z tego?

Gość fef wszystko super
Orgazm za każdym razem? Ja również. I co z tego? Co to ma wspólnego z tym, czy 5 partnerów to dużo? Może ona też miała orgazm z każdym...

Gość dziewice rulez
A dla mnie cnotliwosc kobiety jest duzym plusem i bardzo mi takie kobiety imponuja. Kobiety bez wielu partnerow i przygod, co nie ida do lozka z facetem na pierwszych randkach

mam juz dosc dlugi staz i druga zone, wic na plewy nie dam sie nabrac, a z tego co piszesz to nie wydaje mi sie zebys byla demonem o tym mogly powiedziec twoj stary

Gość fef
do "fef wszystko super" co za ludzie tu siedza jakies czarownice? piszesz..mi ..wszystko dobrze, ale CI NIE ZYCZE, ZEBY MAZ ZDRADZIł CIE I ZOSTAWIł...boze ludzie...piszac tak dajesz poznac po sobie, ze WłASNIE ZYCZYSZ MI TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludZie o co wam chodiz?jak sypia z kilkoma facetami to zle, bo dziwka, jak ma jedengo ukochsanego tez zle bo głiupia i nawina!!! WOLE UMRZEC GłUPIA I NAWINA...ALE ZNAJACA SMAK PRAWDZIWEJ MIłOSCI..moj maz TEZ BYł PRAWICZKIEM!!!WIEC JESTESMY W IDENTYCZNEJ SYTUACJI..I SIE KOCHAMY !!WIEC ZMARTWIE CIE...TAKIE ZDRADY NIE WCHODZA W RACHUBE!!jesli w to nie wierzysz, to znaczy, ze sama juz jestesm tak zdemolralizowana!!uwierz, ze niektorzy ludzie naprawde sie kochaja i nie zdradzaja!!!!!Boze ludzie, wy tylko zle zyczyc potraficie!!a wzyciu wszystko złe co zyczymy innym wraca do nas!!wiec uwazaj

Gość fef
fef wszystko super dorki, ale jestes pojebana, napierw mi piszesz, ze nie powinnam sie chwalic, ze moj maz był moim pierwszym bo nie kazdy miał takie szczescie, a za CHWILE SAMA SIE CHWALISZ, ZE TY TO DOPIERO MIAłAS SZCZESCIE BO TWOJ BYł PRAWICZKIEM! NO I CO Z TEGO?MOJ TEZ BYł!! I PRZESTANLUDZIOM, ZLE ZYCZYC..

Gość fef wszystko super
Jest większym demonem od innych, bo miała tylko jednego kutaska... Zamiast się tym naprawdę cieszyć spiera sie tu i chwali orgazmami. Ale odpowiedź czy ten Twój mężuć nie zakisił w innej swojego ogóreczka? Bo jeśli tak, to fe. Jak on mógł w innych cipkach:P. Mój nie, powinnam tutaj teraz każdego zjechać, kto miał więcej niż jedną partnerkę! Jesteś dorosła, nawet bardzo. W tym wieku powinnaś wiedzieć, że życie nie zawsze jest taie bajkowe. Demonizować w łóżku nie na forum. I cieszyć się z tego, że masz tego swojego jedynego.

Gość fef
do " fef wszystko super "jestes jakas dziwna innym czyli mi nie pozwalałabys sie pochwalic, a Ty mozesz?Co za sprawiedliwosci..w dupie to mam co myslasobie omnieludzi na jakimsforum...akurat wasze zdaniedlamnie jest najwazniejsze w zycuy..uciekam do meza...zrobic mu loda:)hehe

Gość fef
nie nie zakisiłw innej,ale Ty masz prymitywne slownictwo..kobieto

no to teraz dalas czadu maz tez byl prawiczkiem, ide bo pekne ze smiechu, jesli po 10 latach bedziesz miala w kazdym stosunku orgazm to chyle czolo z podziwu

Gość fef wszystko super
To była ironia idiotko. Ironia. Nie życzę Ci. Nieważne co Ty myslisz, bo wybacz, ja wiem lepiej o co mi chodzi. Życie nie jest czarno-białe. A tym zrozum co znaczy ironia. Proponuję zacząć od słownika. Bo jak myślę, że dla dorosłej kobiety, to trochę obciachowe. Napisałam, gdybyś raczyła zrozumieć, że ja to dopiero mam powody, żeby się tu chwalić, ale tego nie robię. I nie uważam, że posiadanie w tym wieku 5 kutasów w cipce jest fuj:/ Masz 27 lat?

Gość fef
alejestem dumna, ze byłam długo dziewica i ze z mezem je straciłam, a wasz ton świadczy o zazdrosci..jak chcesz wiedziec mam wiele kolezanek, ktore miały wiecej nzi jedengo partenra i zadnej nie potepiam, bo one szukały prawdziej miłosci, ale ich zycie sie tak ulozyło jak sie ułozyło i one same mi zazdroszcze ze wytrzymałam bedac dziewica tak długo, smiejac sie, ze niemozliwe ze taka ładna laska nigdy sie nie kochała:)

Gość fef wszystko super
A kutas w cipce to może jest wyrafinowane? Proszę Cię:) Otóż chodzi, że mi nie jest z tego powodu do śmiechu i nie czuję żadnej dumy. A Ty czego nie rozumiesz? Ludziom się różnie w życiu układa. I nie należy ludzi oceniać po sobie i po tym ilu kutasów miało się w cipce, lub w ilu cipkach się miało, szczególnie jeżeli jest się dorosłym, a liczba ta jest raczej niezbyt imponująca.

Gość dziewice rulez
Dla mnie kobieta, ktora miala 5 partnerow jest obrzydliwa

Gość fef
oj ironia, jasne sama swoich ironii nie rozumiesz hehehehe ja wyczułem w tym nute, złosci..a nie ironi..zazdrosci..

Gość fef
dla mnie wobec tego kobieta , ktora miała tylko dla seksu 5 partnerow jest dziwka, tak samo jak facett ktory tylko dla seksu miał 5 kobiet..jest dziwkarzem , ale co innego..jak koieta miała 5 partenerow i kazdego kochałą..choc w to nie wierze..bo mozna kochac..gora 3 , ale 5?..to wtedy nie jest dziwka..tylko nie miała szczescia z zyciu do facetow!!

Gość fef wszystko super
Ja straciłam dziewictwo z moim narzeczonym, ale co z teog wynika? Miałam więcej rozumu, więcej szczęścia? A ile jest kobiet, które miały mężów, chłopaków, kochały i zostały porzucone? Bajka pt. "wiecznie razem" nie każdemu jest pisana. Życzę Ci aby Tobie była. To jednak nie ma związku z tematem. Miała 5 partnerów i już. Teraz może będzie mieć 6 i ostatniego, czego także jej życzę. Życie jednak bajką nie jest.