Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekaciewiona

mam 24 lata i mialam 5 partnerów seksualnych, dużo?mało?ok?

Polecane posty

Gość fef wszystko super
z kobiety facet? To jaką masz płeć fef?

Gość fef
sorki, ja oceniam kobiety ile miały kutasow w cipce..jesli miała np, 10 parterow tylko dla seksu, nie chce takiej kolezanki..sorki..chyba mam wybor.,.dla to niestety świadczy o niej...jest puszczalska i tyle,po co mi taka kolezanka?wole podobna osobe , do siebie,ktora w zyciu kieruje sie wartosciami, a nie cipką!!

Gość dziewice rulez
Jednak ja majac do wyboru kobiete, ktora miala jednego partnera i taka co miala 5 wybieram ta co miala jednego, proste jak drut

Gość fef wszystko super
Macie do tego prawo. Wasze życie, wasza sprawa.

Gość Encepence
Można kochać góra 3??? Hahaha, fe ale ty jesteś pusta. Skąd ten limit?? Współczuje ci braku mózgu. Za kilka lat twój facet będzie chciał spróbować czego innego to będziesz się żalić na forum że cie zdradził. Wtedy zabije cie śmiechem :D

Gość dziewice rulez
Po prostu nie kazdemu odpowiada przeszlosc seksualna jego partnerki/partnera i ma do tego prawa. ja mam prawo nie byc z kobieta bo np. nie podoba mi sie to, ze miala tylu partnerow i nikomu nic do tego

Gość mala_mi_
a mi imponuja faceci ktorzy nie ida z kazda laska do lozka i czekaja na ta jedyna.

Gość mala_mi_
wie dziewice rulez dla mnie juz jestes szmata

Gość dziewice rulez
mam tez 24 lata i mialem 2 partnerki, obie z milosci. i nie wymagam od kobiet dziewictwa, ale w glebi duszy to dalej dziewica to dla mnie wrecz ideal kobiecosci

Gość dziewice rulez
wiec szmata napewno nie jestem bo jak na faceta w tym wieku to przebiegu zadnego niemoralnego nie mam

Gość mala_mi_
wiec juz wiesz ze dla zadnej kobiety nie bedziesz idealem?

Gość dziewice rulez
tez nie szukam dziewicy, tylko kobiety co miala 2 partnerow z milosci, zeby bylo po rowno i uczciwie. poza tym w wieku 24 lat byc prawiczkiem to raczej patologia, a nie ideal

Gość mala_mi_
patologia? To tak samo jak kobieta, ktora w tym wieku jest dziewica. Dla mnie nic patologicznego w tym nie ma. A jesli bys nie spotkal dziewczyny do ktorej cos poczules? To bylbys prawiczkiem i co wstydzilbys sie tego?

Gość dziewice rulez
wstydzilbym sie napewno

Gość mala_mi_
czego? ze nie zaliczyles czy ze nie trafiles na odpowiednia?

Gość dziewice rulez
po prostu faktu bycia prawiczkiem, nie wazne z jakiego powodu, po prostu samo prawictwo w tym wieku to obciach

Gość mala_mi_
a przed kim obciach? przed kumplami?

Gość dziewice rulez
nawet przed samym soba, poza tym nie wiedzialbym jakby mogla na to zaerogawac jakas kobieta jakby sie dowiedziala

Gość mala_mi_
wtedy moglbys miec dziewice... Ja jesli bym szukala partnera bedac dziewica szukalabym prawiczka

Gość dziewice rulez
nie kazda dziewica szuka prawiczka, poza tym napewno nie prawiczka w takim wieku

Gość mala_mi_
uwierz, ze wiekszosc dziewic nawet w tym wieku wolalaby prawiczka

Gość dziewice rulez
ogolnie to bogu dziekuje, ze tym prawiczkiem nie jestem, bo mialbym przechlapane. znam przypadek, ze prawiczek zakochal sie w dziewczynie co miala wielu partnerow i jak sie o tym dowiedzial to niemal w depresje popadl

Gość mala_mi_
jezeli sie naprawde pokocha druga osobe to nie wazne, jak juz pisalam dla mnie prawiczek mialby plusa

Gość szuka szuka
Mój miał prawie 22 lata. I było to dla mnie bardzo normalne.

Gość ale to już było....
troszke dużo jak na twoj wiek ja mam 27 i miałam dopiero 4. radze ci zrobic badanie na obecnosc wirusa HPV.. znasz tą reklame...te kobiety nigdy sie nie zestarzeją,umrą na raka szyjki macicy" powodzenia!

Gość ktoskowaty
do fef.....z tonu twoich wypowiedzi i stylu pisania,zwracania sie do ludzi,przebija jakas brzydota,chyba jestes brzydka kobieta albo masz po prostu "brzydką" dusze....takie mam odczucia.Poza tym widac ze nie potrafisz wczuc sie w polozenie innych,nie masz empatii,zrozumienia dla innych,jestes niedelikatna,wulgarna i pyszna....sorki ale wole niedziewice z 5 partnarami ale kobieca i skromna niz taka "dziewice" jak ty za przyjaciolke,pozdrawiam.

Gość pannaz mokra glową
Dokladnie...nasze babki i nawet matki w wiekszosci byly dziewicami,albo mialy jednego,dwoch partnerow...teraz kiedy jest od kilku lat taki "bum" z zachodu ,moda na seks,bycie singlem,posiadanie wielu parnerow,wiele z nas chyba troszke sie pogubilo...staramy sie nie pozostawac w "tyle",podarzac za ta "modą",isc z duchem czasu i ...coz dajemy sie ranic ,wykorzystywac,cierpimy,bo po takiej nocy spedzonej z facetem wcale nie czujemy sie lepiej :jak obiecywal on,albo kolorowe czasopismo,wcale nie czujemy sie piekniejsze,madrzejsze,lepsze,a wrecz przeciwnie,czyjemy sie jeszcze bardzoej zagubione,tym bardziej kiedy to on nagle odchodzi bo stwierdzil ze juz teraz po nocy z nim nie jestesmy czyste,nieskalane dziewice a on i jego koledzy wolą dziewice.Co wiec swiat chce nam przekazac,gdzie te spelnienie,uniesienie,zamiast ktorego po takmi seksie pozostaje najczesciej bol,smutek,poczucie winy,bycia oszukaną,"brudną",a moze czasem i niechciana ciaza,choroba...Niejedna z nas probuje nadal szukac i znalez wielką milosc,probuje jeszcze raz,bo moze to nie byl po prostu ten parntner...czesto nie udaje sie i drugi i trzeci raz...albo on odchodzi albo oszukal,zdradzil.Czujemy sie jeszcze bardziej zagubione bo po tych wszystkich tekstach typu wyzwol swoje emocje,nie badz taką zacowana cnotką nagle mowi sie nam ze teraz jak juz nie jestesmy dziewicami to jestesmy brudne i nic nie warte...

Gość bo posiadanie wielu partnerow
i przygodny seks u kobiet to patologia

Gość aaa...
ja nie wyobrażam sobie pójść bez miłośc z kimś do łóżka.. i jak dziewczyny mozna "puścić" się z nieznajomym po pierwszej randce..:O?? ja się nie dziwię żę faceci od razu rzucają "takie: dziewczyny.. facet to TYP ZDOBYWCY.. a jeżeli wszystko podasz mu od razu na tacy.. to sorki o co ona ma walczyć?? któraś napisała że miała 15 partnerów.. chyba na jedną noc.. taką ilość to mozna mieć ale rchyba dopiero jak się dobije 50 :P (żart)

Gość aaa...
cjhodziło o 50 lat:P