Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naga prawda o mnie

wstydze sie swojej nagosci

Polecane posty

Gość naga prawda o mnie

czy da sie to wyleczyc?nigdy nie bylamw zwiazku ale gdy pomysle sobie o rozebraniu sie przed faceem to sie boje. boje sie tego jak zareaguje. mam b.maly biust, tylek taki sobie:O jak sie pozbyc tego kompleksu?

Gość nie da sie pozbyc
;)

problem tkwi w Twoim podejściu do samej siebie, mysle ze facet ktory bedzie Cie kochał i pójdzie z Toba do łóżka bedzie Cie akceptowal taka jaka jestes wiec nie ma sie czego bac:)

Gość naga prawda o mnie
a wy nigdy nie mialyscie takich obaw?:)

Gość nie da sie pozbyc
mialysmy i dalej mamy... Dlatego mowie, ze nie da sie jej pozbyc ;)

Gość naga prawda o mnie
nie wiemczy to przez to forum czy moze przez media, ale mamw razenie, ze kochaja sie jedynie osoby o idealnej figurze:O i, ze faceci tylko takie kobiety pragna. dalam sie stlamsic.

Gość naga prawda o mnie
nie pozbylas sie jej nawet gdy ten facet zapewniak cie, ze jestes najpiekniejsza, najdoskonalsza itp itd?

Gość nastepna taka 24
ja tez tak mam..nie tylko przed facetem ale najgorsze jest to,ze przed sama soba:( jak mam sie isc wyklapac i rozebrac to istna tragedia,w ogole staram sie nie spogladac na swoje cialo.spie w koszulach do kolan,a pod spodem obowiazkowo spodnie dlugie do spania.czy to nie zalosne??

eeee ja też miałam kiedyś kompleksy (też mam małe cycki, płaski tyłek i wogóle :P :P ) i jakoś sie ich pozbyłam czyli jednak sie da ;) ;) ;) ;) i co z tego że mój facet czasami sie śmieje w żartach, że mam zalążki zamiast cycków ? :classic_cool: jak masz dystans do samej siebie to wszystko się da ;) ;)

to ten wszechobecny kult piekna, nacisk ze kobieta musi byc idealna, dla mnie to paranoja jednak zawsze jakis wplyw ma to na psychike

Gość nie da sie pozbyc
facet mnie o tym nie zapewnia, zreszta nic dziwnego ;) Dziwne tylko, ze ze mna jest :P

to nie jest żałosne, wedlug mnie kazdy ma jakies kompleksy, nie ma idealow zawsze cos mozna poprawic ale po co, niech facet kocha Cie taka jaka jestes

Gość powiem Ci takk
jak juz bedziesz miala faceta i zaczna sie sytuacje intymne to nawet nie skapniesz sie kiedy bedziesz juz przed nim naga, a on bedzie cie podziwial. tez tak mialam ale spoko, to samo przechodzi:)

Kazda dziewczyna ma obawy przed rozebraniem sie przed facetem. Ale jesli on Cie pokocha to ani maly biust, cellutit, rozstepy, czy nadwaga nie beda mu przeszkadzaly :) A to, ze faceci mowia, ze lubia tylko duze piersi w rzeczywistosci sie nie sprawdza. Facet lubi piersi SWOJEJ kobiety i wtedy to juz naprawde niewazne jakie one beda :) Zapraszam na forum: www.wiekszepiersi.phorum.pl

Gość nie da sie pozbyc
Wlasnie mam faceta ;] Jakos opory nie zniknely. Powiem wicej - coraz wiecej kompleksow i oporow ;) Pewnie dlatego, ze on taki idealny :(

rzeczywiście żałosne. W miłosnym uniesieniu człowiek nie mysli otakich pierdołach jak wałeczki, rozstępy czy mały biust, więc po prostu o tym nie myslcie. Moja starsza ode mnie o 10 lat znajoma powiedziała mi pewną prawdę, która się doskonale sprawdza w życiu. Mianowicie: mając partnera możesz mieć kupe kompleksów, uwazac, że jesteś gruba, że masz brzydkie ciało itd - wszystko to traci znaczenie, keidy tak naprawdę masz ochote na seks i wykazujesz ENTUZJAZM. Entuzjazm zabije każde komplesky - facet jest zachwycony i nawet nie zauważa niedoskonałości. Patrząc na tv można mysleć, że tylko idealni ludzie uprawiają seks, ale tak nie jest - warto sobie o tym często przypominac.

znam paru ktorzy mowia ze wola srednie piersi, takie w sam raz do raczki;) niz duze, bo na starosc sa obwisle...:D rozni faceci rozne gusta:) jak to sie mowi, najlepiej sie piesci to co sie w dłoni mieści:D

Gość naga prawda o mnie
dziewczyny, ale ja mam naprawde maly biust, 10 cm roznicy miedzy biustem a pod biustem.to jest malo, nie ma co sie oszukiwac. na dodatek mam kurde na brzuchu"sciezke milosci" i na piersiach ez wloski.:O i watpie, zeby to byl jakis powazny problem z hormonami, lekarz zapewne powie, ze taka moja"uroda".

Gość nie da sie pozbyc
tez mam ;]

Gość naga prawda o mnie
19

Ja tez mialam kompleksy, wyleczyl mnie z nich moj eks, tyle razy sie mna zachwycal, ze sama tez sie polubilam, poza tym przekonalam sie, ze idealny wyglad nie jest w zwiazku do niczego potrzebny.

wczoraj bylam z moim facetem i jego kolegami i jeden mi mowi ze uroda nie jest wazna bo przemija liczy sie serce, czujecie?:) madre slowa, naga-> ja mam 23, moze Cie pociesze, w przeciagu roku przytylam i przybylo mi tu i tam;) wszystko jeszcze sie moze zmienic:) wyglad tylko na poczatku jest wazny, jesli partnerzy akceptuja sie i kochaja takimi jacy sa to pozniej dopasowanie charakterow jest bardzo wazne

Gość naga prawda o mnie
kogolnie czuje sie atrakcyjna, wie,ze moge sie podobac.ale wiem, ze ciuchy duzo maskuja.ludzie czesto mi powarzaja alez ty szczupla itp.itd. ale to co widac w ciuchach inaczej prezentuje sie bez.;) ale dzieki wam, troche mi chyba lepiej.

no to dobrze ze Ci lepiej:) wedlug mnie pewnosc siebie, oczywiscie nie taka przesadzona, zadowolenie z samej siebie i mysl ze jest sie piekna pomimo swoich wad potrafia zdzialac cuda Andrzej to ten Andrzej? z biłgoraja? bo cos mi sie wierzyc nie chce:O

czytalam ze faceci patrza na caloksztalt, a wlasnie jak tu napisano nie na szczegoly:)