Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona***

Smutno mi...

Polecane posty

Gość jezeli byly to juz pewnie
nie z jedna tylko sie ...bawił....

Gość nicosik
ale skoro to byly, dlaczego tak ci smutno?

Gość konwalie1
a po co ty to rozpamietujsze? przeszłośc nie wróci zebys nie wiem jak chciała

Gość nicosik
ale to przeszlosc. napisz cos wiecej - ile macie lat, od kiedy nie jestescie cie sooba?

nie jestesmy z soba od ponad roku.. mamy po 19 lat i widujemy sie codziennie w szkole.. On chce sie ze mna przyjaznic ale dla mnie to trudne...

wiem, ze nie ma sensu rozpamietywanie ale dopoki go nie przestane widywac nie moge inaczej :(

Gość konwalie1
możesz poznać kogoś kto zaprzątnie twoje myśli. teraz zajmij sie nauka przed maturą. jestem stara to wiem co pisze

Gość nicosik
dziwczyno, zostaw te historie za soba. skoro to juz ponad rok, nie warto do tego wrcac. jestes jeszcze bardzo mloda i wszystko przed toba. to, ze sie nie udalo - trudno. przeciez masz dopiero 19 lat, czyli bardzo powoli wkraczasz w dorosle zycie i to najlepsze cie jeszcze czeka. a to, ze go widujesz... no coz. ignoruj go po prostu.

Mimo, ze nie mam 19stu lat i na szczęscie nie widuję mojego ex w szkole ( powinnam napisać na uczelni ) to jednak cierpiałam bardzo po naszym rozstaniu...nie jestesmy ze soba 2.5 miesiaca- krótko ale pierwszy miesiąc był dla mnie dramatem...niedawno poznałam kogoś i nie myślę prawie w ogole o moim byłym, a jeżeli już to tyle, ze widze, ze on wcale nie był taki super i jest wielu lepszych od niego....tego Ci zyczę i radzę przy okazji