Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalalla

KONTO W MBANKU!

Polecane posty

Gość lalalallalalla

Czy ktos z was zakladal moze ostatnio konto w mbanku? Jesli tak i zjawil sie u was kurier z umowa do podpisania w sprawie ekonta to ile zlozyliscie podpisow na umowie? jeden na umowie? czy dwa? czy dostaliscie jakis formularz weryfikacji danych? bardzo prosze o pomoc ile podpisow na tych dokumentacj dla mbanku tylko przy ekoncie?

Gość lalii
parafuje sie kazda strone umowy i w 1 miejscu podpis i chyba jeszcze jest wnioske ktoy tez sie parafuje i podpisuej. a czemu pytasz??

Gość lalalallalalla
bo wlasnie podpisalam cos, ale nie pamietam co pan do mnie wpadl na sekunde, szybko, szybko powiedzial ,ze to jakies dane cos tam podpisalam i jeszcze tutaj i podpisalam i myslalam ,ze po prostu podpisuje 2 egz umowy - jeden swoj a drugi mbanku, ale okazalo sie, ze ten egz, ktory dostalam jest bez podpisu, wiec pytanie co ja podpisalam? moze komus kredyt? a, ze dzisiaj przestalam goraczkowac to dopiero do mnie dotarlo jaka kretynka jestem....:(

Gość lalii
nie nic wiecej nie podpisalas podpisalas umowe i wniosek , na wniosku sa wszystkie twoje dane i wsio nie martw sie, mBank to powazny bank tam nie ma takich przekretow;)

Gość lalalallalalla
dzieki, za podtrzymanie na duchu, ale i tak jestem kretynka...

Gość lalii
no na przyszlosc uwazaj co podpisujesz;) ale w tym przypadku sie nie martw nic innego oprocz konta nie podpisalas bo znam ten bank;)

Gość lallalalalallalalalaa
a tak sobie wlasnie pomyslalam czy pan kurier posiadajac nasze dane osobowe i wzor podpisu bedac nieuczciwy nie moze np sfalszowac jakiejs umowy kredytowej itp... wystarczy tylk ojakis nieuczciwy znajomy w jakims banku, albo cala szajka i co wtedy?

Gość a_dusia
w sumie to pan kurier równie dobrze mógł Ci właśne podsunąc jakiś kredyt do podpisania....... :O