Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

Są jeszcze studenci czy juz wyjechali?

Polecane posty

ja jadę w poniedzialek rano, jestem zalamana, nie porafię się spakować, nie wiem co mam zabrac(mogę wziąc tylko walizkę i plecak), mama klei pierogi, nie wiem jak wyrzymam bezpsa, swojego bloga,neta(nawet za kafeteria będę tęsknić:P), i tv...wszystko jest do dupy...ale z drugiej strony nie mogę się doczekać tych imprez;) ŻEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co Ty na bezludna
wyspe jedziesz? ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmm
A to w czasie syudiów neta nie masz?? Hahaha. Ja tam mam w akademiku. Z pakowaniem nie mam problemu, bo biore ile chce.

Gość jezu........
dostepu do sieci nie bedziesz miala? sa kafejki,w razie czego,piszesz jakbys na wojne jechala

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmm
No właśnie to gdzie ty studiujesz, że nic tam nie ma?? Na bezludnej wyspie?? JA tam mam w akademcu wszystko i kafetreie i TV i nawet pies może ze mną mieszkać

neta mogę mieć ale komputera z domu nie zabiorę...poza tym trzeba się odzależnić:P Jakbym miala neta to chyba bym się wcale nie uczyla a niestety kierunek mam kujoński:o

Ja jadę w niedziele. Nie wiem jak u Ciebie, ale w większości mieszkań studenckich sa tv i dostęp do neta :P Nawet w akademikach. Jedyne za czym będę tesknić ja to właśnie za moim psem i chłopakiem chociaz ostatnio nasz związek to nieustająca kłótnia :( Ale pewnie mała rozłąka dobrze nam zrobi.

tylko walizkę i plecak biorę bo jadę busem...nie ma mnie kto zawieść bo tata w delegacji:o Ale większosc rzeczy już zawiozlam na stancję...tylko ciuchy i żarcie zostały.

Gość a jaki kierunek
?

apropos chlopaka...rok temu mialam podobne mysli,ze jak za sobą trochę potęsknimy to bedzie dobrze. Dzis nie jestesmy juz razem-po 3 latach.

Ale mnie pocieszyłaś :) Grunt to szczerość :P:P:P No trudno będzie jak będzie. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A, że czasami przy okazji to trochę boli to już nic nie zrobimy :)

TV w mieszkaniu nie mamy, ja swojego na razie nie zabieram...moze w następnym semestrze...w tym podobno ma być cięzko...ale i tak nie nogę sie doczekac pierwszego wykladu:P

Gość veronaveronaverona
ja już na drugim roku jestem, w niedziele mnie stary zawozi ;p mam 70 kilosów, w poznaniu studiuje. w budzie mam dostep do kompa non stop za free i TV mam w chacie wiec luzno niewiem czemu przeżywasz

o dzizys....no przezywam bo ja nie mam dostępu ani do neta ani do tv...no chyba ze kafejki internetowe:o duzo tam zdzierają?