Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivejka22

szukam kremu nawilzajacaego, niezbyt chemicznego.

Polecane posty

Gość nivejka22

mam 22 lata a juz zmarszczki i wydaje mi sie ze to z powodu odwodnionej skory.na solarium nie chodze , w dzien uzywam solecrin 40. szukam jakiegos dobrego kremu ktory bym mogla uzywac na noc. nivea soft, dove itp. mnie nie interesuja (powoduja tylko podraznienie)

Gość tekla24
moze sprobuj krem hipp albo babylove dla dzieci

Ivostin lub Avene. Kupisz w aptece, ten drugi jest dość drogi, ale idealny dla skóry skłonnej do podrażnień. Słyszałam też dużo dobrego o kremie Doliva, też do kupienia w aptece :-)

Gość nivejka22
dla dzieci na zmarszki to chyba nie bardzo..... a ktory konkretnie z iwostinu bys polecila?

To nie są kremy przeciwzmarszczkowe, tylko nawilżające. Ivostin dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień. Oparty na wodzie termalnej, witaminie E (zapobiegającej starzeniu sie skóry) i oleju z pestek winogron. Działa nawilżająco, wygładzająco i delikatnie natłuszczająco. Nie zawiera substancji zapachowych ani barwników. Można go stosować tak często, jak zachodzi potrzeba :-). 75ml kosztuje ok. 25 zł. Wystarcza na ok. 1,5 m-ca.

Gość nivejka22
wlasnie tak czytam o tych kremach i sie zastanawiam, ktory bylby najlepszy... nawlizajacy, poltlusty czy tlusty

Hipp ma fajne kremy, a nwilżanie to właśnie działanie przeciw zmarszczkom. Z bardzo ekologicznyhc kremów polecam te z internetowego skelpu ekologiczny.pl do iwostinu się zraziłam po tym jak się bliżej przyjżałam składowi kosmetyków - np. w kremie purritin triclosan. To już lepiej niczym się nie smarować. Z aptecznych marek bioderma ma bardzo dobre kremy nawilżające i przeciwzmarszczkowe.

Gość
a masz możliwość załatwienia sobie czegoś z np Anglii/Irlandii? bo moja przyjaciółka ma problemy z cerą, kosmetyki ją podrażniają, ma suchą cerę no i trądzikową. w Dublinie odkryła Lush.... niestety najbliższą filię mają w Pradze albo w Niemczech :/

Gość nivejka22
niestety takiej mozliwosci nie mam. milam kiedys krem z biodermy i hmmm byl dziwny, jednego dnia dzialal super a nastepnego cos mi wyskakiwalo po nim

Gość jaskolka22
moze Physiogel? Nie ma szkodkliwych skladnikow i dobrze nawilza.