Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosuję na PiS tak jest

Bartoszewski się zeszmacił

Polecane posty

Nie wiem ile ma lat nie chce mi się w wikipedi grzebać ? Za stary.. nie wiem. Nie zawsze wiek jest wadą.

Gość co tam Bartoszewski
Jego od biedy można strawić. Rzepliński ma być ministrem sprawiedliwości :O To przestępcy będą sie cieszyć:D

Gość fan Władka
Bartoszewski nie przyjął stanowiska szefa MSZ. Zostanie za to szefem ekspertów ds. zagranicznych, co mnie bardzo cieszy.

Myrevin Nie wiem ile ma lat nie chce mi się w wikipedi grzebać ? Za stary.. nie wiem. Nie zawsze wiek jest wadą. Masz rację,niedawno zmarły prof.Kopaliński miał 99 lat i jeszcze tworzył.Mało tego,był chory. Najpóźniej,3 grudnia poznamy cały skład rządu. ♥♪♫

Gość Myrevin a ty co
osiagnales w zyciu stary pryku ze go krytykujesz? spojrz na siebie najpierw

--> Myrevin a ty co { osiagnales w zyciu stary pryku ze go krytykujesz? spojrz na siebie najpierw } Rozumiem że moje NIEosiągnieca to corpus delicti na to że jednak on jest autorytetem ? :> Lepiej daj już spokój. Chyba że wzorem swojego autorytetu chcesz jeszcze mi zarzucić kompleksy ( słusznie, mam je), które odreagowuje na narodzie. :D

Gość redalert
Bartoszewski to jest dla mnie JEDYNY polityk do ktorego czuje szacunek. A w jego przypadku ogromny szacunek bo to jest po prostu niesamowicie MĄDRY czlowiek, wspanialy dyplomata i prawdziwy patriota. Patriotyzm w jego wydaniu jest rowniez samokrytyczny, bo patriotyzm w wydaniu Kaczek jest wsciekly, nacjonalistyczny i msciwy. A my Polacy mamy mnostwo za uszami i Bartoszewski sie tego nie wstydzi ani nie udaje ze tego nie ma. W tej chwili to jest dla mnie JEDYNY autorytet w Polsce. I nie interesuje mnie jaka partie popiera ten czlowiek. Interesuje mnie jego postawa, poglady i slowa ktore mowi.

Gość zieeeeeeeeeeeeeew
że tez jeszcze się ucowali tacy ludzie w Polce :D , takie laurki to w PRL-u komunisci sami sobie pisali, zacznij mysleć zamiast kserować opinie z GW - kafematołku :) 🖐️

Gość on-wawa
Byłby poszanowania godny, gdyby nie poparł tak bezkrytycznie jednej formacji i kierunku w polityce zagranicznej który może Polsce przynieść tylko kłopoty. Gdyby tak politykę postrzegać jak pan Profesor, to Polska powinna oddać w 1939roku W. M. Gdańsk, Niemcom, dać im też korytarz do Ost Proisen, oddać Rosji Sowieckiej zach. Białoruś, Ukrainę i polską część Litwy i ...umierać w milczeniu. Polska to nie żadna "brzydka panna na wydaniu" jak rzekł Pan Profesor, tylko pełnoprawne państwo w Europie. Bardziej rozwinięte niż Rosja dumnego Putina i z równymi możliwościami jak Niemcy.