Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosuję na PiS tak jest

Bartoszewski się zeszmacił

Polecane posty

Po dzisiejszym straciłęm do niego szcunek. Ciekawe ile mu Po zapłacili za przescie na ich stronę. Ale lud to będzie pamiętał. A może odbiło dziadkowi na starość i stał się komuchem z którymi walczył. Swoją drogą może ma w sobie domieszkę krwi żydowskiej. To by wszystko wyjaśniało. Prawdziwy polak nie zadawałby się z Tuskiem i jego bandziorami.

Gość nie wiesz co piszesz i o kim

Gość nie wiesz co piszesz i o kim
lepiej sie zastanow kto powiedzial "spiep* dziadu"

Gość Der Erlknig
Może byś sobie, bydlaku, nie wycierał brudnej mordy Bartoszewskim ?

z lumpeliberałami się zadawać to wstyd. Z układem rozkradającym polskę a do tego wspierającymi korupcję i oddającym tradycje narodowe zdeprawowanej i pełnej pedalstwa UE. Gorzej to już mógłby tylko wesprzeć kwacha"flaszka wódki" i jego czerwonych Lidowców.

dla minie Bartoszewski dziś był najlepszy, to kaczor sie zszmacił atakujać go w tak perfidny sposób, czym strracił poparcie wielu ludzi

Gość 93874983759475047
co to jest "pedalstwo"?

Gość 93874983759475047
co to znaczy "zeszmacil"? elektorat PISu elokwentny jest widze....tragediaaa..teraz juz wiem kto na nich glosuje....

Ja z autorem tematu dyskutował nie będę - nie ten poziom. Powiem tylko tyle: Bartoszewskiemu nikt nic nie płacił, bo on nie na niczyją stronę nie przechodził. Pomyliło Ci się z Borusewiczem chyba. Bartoszewski zawsze był centrowy.

Gość jaka walka z komuchami
jak można tak kłamać, jak samemu się magisterkę o wyższości leninizmu robiło, jak się miało legitkę PZPR...... w PIS jest 2 razy więcej niż w jakiejkolwiek innej partii nawet SLD biją na głowę- sprawdźcie!! nie będźcie ciemnym ludem!

No dobra. Teraz na poważne: To była prowokacja moja. Celowo przejaskrawiłem i wcieliłem się w skrajny przykład PiSowizmu bigoteryjnego. Oczywiscie wątpliwe by ktoś mógł być aż tak głupi żeby tak myśleć chociarz rózni są ludzie zwłąszcza ci od Rydzyka. Jako gorący zwolennik liberalizmu popieram Korwina Mikke i jego UPR i żałuje że ma zazwyczaj niskie poparcie.

Gość nawiązując do Kwaśniewskiego
jak jade na Ukraine to też bez alkoholu się nie da.Taki kraj,że bez alkoholu nic nie załatwisz.Ja mu wybaczam ta wpadkę.Z tymi z Pisu nikt nie chciał by się napić. Podpisana:częsta turystka na Ukrainie

Gość na Ukrainie
przed i w trakcie pomarańczowj rewolucji było sporo znaczących polskich polityków; co do nie picia z PiS to raczej w Rosji niż na Ukrainie ... Mimo historycznych zaszłości szukanie na siłę wroga w jakby nie było mocarstwie połozonym blisko naszych granic nie wydaje się być njalepszym rozwiązaniem. Kwaśniewski . Wolałbym usłyszeć jak odebrano jego występ na ... Ukrainie (czyli relacji osób na wykładzie obecnych) niż to, co przedstawiają nasze media ...

Gość opinia prywatna o Bartoszewski
z forum o2 23:08 Everyman Aż sie z tego wszystkiego postanowiłem zalogować Bartoszewski był moim drugim szefem. (pierwszym był Geremek) Nie lubie Bartoszewskiego i nie jest on dla mnie żadnym autorytetem moralnym, naukowym czy politycznym. Po pierwsze, nie lubię go jako człowieka. Będąc (po raz drugi) ministrem dał się poznać jako osoba wyjątkowo arogancka i apodyktyczna, która brak kompetencji w zakresie kierowania resortem często nadrabiała zwykłą impertynencją. Był wyjątkowo wyrachowany i wspomnianą w którejś wypowiedzi "serdeczną dziadziusiwatość" okazywał wtedy, gdy coś zawalił i usiłował się usprawiedliwić, albo wtedy, gdy w pobliżu była jakaś atrakcyjna dla niego kobieta. Był człowiekiem całkowicie pozbawionym zrozumienia dla polskiej polityki zagranicznej tamtego okresu, szczególnie zaś dla polskiej polityki wschodniej, którą - mowiąc delikatnie - położył na łopatki. Rozbudował za to MSZ. Pamiętam jak dzis dostawianie krzeseł i biurek w gabinetach, żeby zrobić miejsce dla "pociotków" i kolesi solidarków. Wydawał bzdurne polecenia i decyzje, stroszył się i był po prostu niekompetentny (nota bene - szefową Biura kadr była kobieta, ktora przedtem pracowała... w okienku na poczcie - pani Królak). Podobnie bylo z ludzmi z gabinetu politycznego. O nich mogę powiedzieć jedno - hołota. W ostatnich dniach urzędowania zarekomendował na stanowiska ambasadorów totalnych idiotów, ministrantów albo AWS-owskich aferzystów, których Cimoszewicz musiał potem odwoływać. "

Gość nawiązując do Kwaśniewskiego
jeśli chodzi Rosje to już wogóle.My mały kraj a Rosja -mocarstwo.I Polska rzuca się jak wsza na grzebieniu.Jesteśmy mali i bez zasobów ,bez niczego a nasz rząd nie robi nic,by stosunki z Rosją były dobre. To w skrócie i na marginesie,bo tu mowa o Bartoszewskim.

Bartoszewski jest OK, to tylko puste tupania ludziczków bez argumentów. Żadnych. Ujadanie jest dobre dla kundli, nieprawdaż

Bartoszewski to Jedyny Poważny autorytet w tym naszym państwie... I trudno dyskutować z kimś kto choćby tylko żartuje o Bartoszewskim - bo to w złym guście. I mówi o klasie człowieka. A raczej braku klasy... :o

Gość zapytnik
O czym te dwa powyższe wpisy ? :P

Gość zgadzam się z tytułem tematu
🖐️

Gość ha kibol nr1
stracił reszte władz umysłowych komuch który szczyci sie profesura nadana przez szwabów

Gość TanieSzatki
jaruś, idź popieść kotka......i już nie płacz....

Gość Władek Bartoszewski
Władysław Bartoszewski - wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodległego Państwa Polskiego, polonofob, komuch, dywersant, mason, senator, świnia Orwell'owska, znawca i piewca tematyki żydowskiej, minister spraw zagranicznych w postkomunistycznym rządzie Józefa Oleksego, związany z redakcją żydo-katolewackiego "Tygodnika Powszechnego" od bardzo długiego czasu, jak i filosemickiej elitki PEN-Clubu, od 1972 r., gdy Bartoszewski został sekretarzem generalnym tej organizacji; członek "Klubu Krzywego Koła"; "Klub Krzywego Koła" to nazwa klubu dyskusyjnego działającego w Warszawie w latach 1955-1962; który został założony w 1955 roku z inicjatywy i pod nadzorem pułkownik UB Julii Brystigierowej w celu sterowania i infiltrowania przeciwników ówczesnej władzy; klub skupiał ówczesną elitkę intelektualną, tzw. (żydokomunistyczną) opozycje inteligencką, dyskusje w nim prowadzone dotyczyły m.in. problematyki kulturowej, politycznej, filozoficznej, artystycznej i ideologicznej; w zebraniach brali udział m.in.: Jan Józef Lipski żyd i mason, Witold Jedlicki żyd i komuch, Aleksander Małachowski żyd i mason, Stanisław Ossowski, Paweł Jasienica żyd, Antoni Słonimski żyd stalinowiec i mason, Władysław Bartoszewski żyd i mason, Jerzy Urban żyd i komuch, Jan Olszewski żyd i mason, Ludwik Hass żyd i mason, Leszek Kołakowski żyd i fanatyczny marksista stalinowiec, Aniela Steinsbergowa żydówka, Antoni Zambrowski żyd i komuch, a teraz "prawicowiec", Karol Modzelewski żyd i komuch, Jacek Kuroń żyd i komuch trockista, Adam Michnik żyd i komuch trockista, Anna Rudzińska, Jerzy Kornacki, Adam Schaf żyd stalinowiec i marksista; Wsławił się" niechlubnym "donosem na Polskę" w przemówieniu w izraelskim Knesecie (mówił w nim o antysemickich "ciemniakach" na polskiej prowincji, dziwnie zapominając o antypolskich wypowiedziach "jaśnie oświeconych" premierów Bergina i Szamira. Został Honorowym Obywatelem Izraela; odznaczony Orderem Orła Białego przez rząd żydokomunistyczny; aktywny wszędzie tam gdzie jest żydostwo, ...nigdy tam gdzie jest sprawa polska; członek rady programowej "Otwarta Rzeczpospolita" "Otwarta Rzeczpospolita" oficjalnie: Stowarzyszenie przeciw Antysemityzmowi i Ksenofobii powstałe w 1999 r. Stowarzyszenie liczy ponad 300 członków o różnych przekonaniach politycznych, różnych wyznań i bezwyznaniowych; głównie jednak pochodzenia żydowskiego; finansowe wsparcie ze strony antypolskiej Fundacji im. Stefana Batorego - założona i finansowana przez żydowskiego hochsztaplera giełdowego Sorrosa; Ciekawostka: wczasie okupacji hitlerowskiej Władysław Bartoszewski został zwolniony przez Niemców z obozu w Oświęcimiu - Powód? Zły stan zdrowia! ... ...Ha, ha, ha ...Dobry kawał!

jestes zwyklym ignorantem, nie dorastasz temu czlowiekowi do piet, osiagnales chociaz w 1 setnej to co on? gówno wiesz a pyskujesz

Znalazłem wypowiedź na innym forum trafnie podsumowująca Bartoszewskiego.Mogę sie z nią zgodzić w zupełności. \"Człowiek który publicznie obraża inne osoby tylko i wyłącznie dlatego że mają inne poglądy i inne zdanie, nie może i nigdy nie będzie autorytetem! Mimo zasług z przeszłości, następuje skundlenie.. Objawia się małość człowieka.. Tak jest właśnie w przypadku pana Bartoszewskiego.. Żałuję, że wybrał taką drogę dla siebie na starość.. No ale.. Wałęsa też mógł kiedyś być mężem stanu.. A kim jest???\" Przykre to, że tak marnie skończył:O

Gość ej wy kanalie
Bartoszewskiego to mozecie co najwyzej w obcas cmoknac, tak tak zapewne wyda sie wam, ze was obrazam, ale ja uwazam, ze przeciez stwierdzam fakty.

--> warta grzechu { Bartoszewski to Jedyny Poważny autorytet w tym naszym państwie... I trudno dyskutować z kimś kto choćby tylko żartuje o Bartoszewskim - bo to w złym guście. I mówi o klasie człowieka. A raczej braku klasy } Napisze jeszcze raz poza tą wypowiedzią gdzie nazwał Kaczyńskich dewiantami, itd.( rozumiem że tak swoich przeciwników politycznych zwykł nazywać każdy kulturalny człowiek) Nie wiele jego wypowiedzi słyszałem czy czytałem. Więc ja sie nie będę wypowiadał na temat co on sobą reprezentuje. Ale śmiem twierdzić że to twoja wypowiedź jest bez klasy. Bo autorytet mam prawo wybrać sobie sam, twoja wypowiedź dyskredytuje każdego dla kogo Bartoszewski autorytetem nie jest. Bo np, tak jak ja, nic na jego temat nie wiem. No oczywiście poza tym co tam można w necie poczytać.Ale treściom interentowym nie do końca można ufac.

Hehe.. zaraz powiedzą że to za to tak się nabzdyczył. ;) Nie lubię jak osoby publiczne (ponoć autorytety na dodatek ) wykazują sie takim brakiem dystansu. No może myrevinom to przystoi z nich nikt przykładu brać nie będzie. ;) 🖐️