Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca się grzecznie

jaki sposób na pająki-pomóżcie

Polecane posty

mieszkam w domu jednorodzinnym blisko pól i gospodarstw.Ostatnio zauważyłam więcej tego świstwa w domu, wielkie i obrzydliwe.Chyba wchodzą do domu przed chłodem.Mam tą chorobę ( nie wiem jak się nazywa).Mam okropny lęk i strach przed pająkami. Czy jest jakiś środek chemiczny czy coś , co by to odstraszało.Mam dreszcze i lęki, ogólnie tragedia.Zabijam to z wielkim obrzydzeniem.Boje się zgasić światło.Okna muszę przecież otwierać. Pomóżcie.

Gość pogromca odbytów
mogę Ci pomóc :)

odbyt mam w porządku

Gość aj dont noł
współczuję :O też się boję tego cholerstwa...

Niestety na pajaki nie ma chyba rady.Wspolczuje ci szczeze bo sama tez sie ich panicznie boje i dlatego mieszkam w bloku.To sie nazywa arachnofobia o ile sie nie myle,byl nawet taki film.

🖐️To się nazywa arachnofobia,rozumiem Twój strach przed pająkami,ale one nic Ci nie zrobią,a wolałabyś mieć zamiast nich ogrom much?Pająki są przynajmniej czyste,a mucha siada tu i tam....;)

łatwo Wam mówić, bo nie macie ich w domu.Jeszcze się trzęsę, bo pół godz temu zamordowałam jednego.Wczoraj ganiały mi się dwie wielkie sztuki.Nogi rozbryzgane i drżące.BRRRRRRRRR Kiedyś zobaczyłam na zasłonie podczas kąpieli.Tragedia

może szczęśliwy ale to przesąd.Moja mówiła: u ładnej dziewczyny są pajęczyny. Przesąd mówi,że zabicie pająka przynosi pecha ( w moim przypadku-następnego pająka).

hmm to moze probuj sie z nimi zaprzyjaznic :) .....kapcie podsuną gazete przyniosa ....mam jednego harry sie nazywa :) ale nasze stosunki sie ostatni pogorszyly po tym jak wyslalem go do Mc donalda a on wespól z napotkanym pajakiem przyniesli mi zimnego hamburgera i w dodatku nadgryzionego :)

A mi kabel USB---Ty to potrafisz pocieszyć człowieka:D,pozdrowienia dla Harrego;)

:D dzieki sliczne, staram sie jak moge :) wypada sie tylko cieszyć ze takie stworzonko nie jest wielkie jak krowa ..... bo jakby takie bydle wstalo wczesniej ode mnie to nijak skorzystac rano z lazienki :D

oj kabelku kochany :)

myślałam,że może jakieś ziele ich odstrasza.Zaprzyjażnić mogę się z myszami,bo ich się nie boję.Tylko coś moje różowe granulki im zaszkodziły i straciłam przyjaciół.

Pytająca się grzecznie---ja jak widzę pająka w domu to go nie zabijam, bo nie mam sumienia tego zrobić.Biorę go w słoiczek i potem wyrzucam przez okno---niech sobie żyje. A mi kabel USB :D :D

Gość panix
nie zabijać!

Gość jestem podobna do brook logan
JA MIESZKAM NA PARTERZE, PRZED MOIM OKNEM STOI LATARNIA-WIDAĆ PAJAKI UWIELBIAJĄ OŚWIETLONE MIEJCA W NOCY... od wiony sporo ich nawchodziło przez otwarte okna do mojego pokoju, trezba zlikwidować oświetlenia stojace przed budynkami, bo kiedyś jak latarnia była przez całe lato zepsuta nie miałam ani jednego pająka p rzy oknie... jak widzę jakieś bydle na ścianie czy suficie to zazwyczaj sprzątam odkurzaczem jak za duży to biore słoik i wywalam przez okno

Gość pytanie pozostaje
czy jest jakiś środek (chemiczny ) na pająki ??!! Też nie cierpię pająków. Wole myszy.

widze, że temat skoczył do góry. Nie tylko ja mam problem

w sumie mi nie przeszkadzaja ale w czasie snu denerwuje sie jak coś biega mi po podniebieniu :) ...no i harry wtedy zazdrosny boczy sie na mnie :D

kabelku, dzisiaj dodałeś do pieca. Zaśmiałam się tak,że chyba sąsiedzi mnie usłyszeli