Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olelelele

maść cynkowa

Polecane posty

Gość olelelele

pomaga?? mam problemy z cerą , wydałam kupe kasy na drogie leki ,ale nic mi nie pomoga! co ma robic? czy mas cynkowa jest dobra?

Gość pomaga w gojeniu ran
ale niestety bez cudów

Gość olelelele
czyli na pryszcze nie pomaga?

Gość jfhsdhfsjf
kp masc cynkowa, d tego tormentiol --- szybko sprawia ze po wycisnieciu skora sie 'goi'..i tak jakby mozna oderwac ten plat skory a pod nim jest ta wlasciwa:) ma bezowy kolor. do teg mozesz tribiotic i mieszac e 3 rzeczy. wszstko ozesz kupic za grosze brevoxyl tez jest dobry- t troche drozsze chyba 12 zl jakos tak..sama nie wiem

Gość stosowac warto
bo troche szybciej sie goi, ale nie tak ze sie pozbedziesz calego problemu

Gość jfhsdhfsjf
pozjadalam z glodu literki. pardon

Gość jfhsdhfsjf
lepszy d cynkowej jest tormentiol naprawde.

Gość alergiczka jedna
jestem na tą masć bardzo uczulona czasem lekrze przepisywali mmi ją na opryszczkę opryszczka znikała alergiczne zmiany pozostawały NIESTETY!

Gość olelelele
mam brevoxyl , dlugo go uzywam (20 zł:) ) , kiedys pomagał, ale im dłuzej go mam , tym mniej pomaga . uzywałam tez dlugo dalacinu T , ale tez mi nie pomógł. znacie moze jakies tabletki na trądzik?

Gość jfhsdhfsjf
no wlasnie brevoxyl po pewnym czasie przestaje dzialac. ja mialam problemy od gim z cera. i pierwszy moj krok to byly kapsulki capivit a+e. od tego wszystko sie zmienilo. Niektorzy biora bratka..ale trzeba dlugo. mi zreszta nie pomoglo. Poza tym nie oszukujmy sie, jesli sie zle odzywiasz to tabletki ,masci beda chwilowo dzialaly. bialko, drob,oliwa z oliwek,zielone warzywa-ogolnie sb. polecam bo zmienia wyglad i ciala i skory. Nie wiem jakie masz problemy,czy bardzo wielkie. bo jesli masz okropny tradzik to zawsze tez mozna oczyszczajaca glodowke,ale to nie dla kazdego...chociaz wtedy po oczyszczeniu mozna wszystko zaczac od poczatku

Gość olelelele
mam normalne pryszcze, ropne - czolo , policzki , broda , zaskórniki na nosie. nie jest to trądzik duzego stopnia , ale jednak trądzik

Gość jfhsdhfsjf
wiec kup tormentiol,masc cynkowa i najlepiej capivit. Ja tormentiolem smaruje ..to cos..:D po wyciskaniu..nie wiem jak jest z taim normalnym wypryskiem, ja smaruje normalne benzacne 10% mi pomaga. tate masci wydaja mi sie za tluste na to i do gojenia ran glownie. Benzacne wysusza intensywnie.

masc ichtiolowa na tradziki ropne z takim plynem jest swietna. Wyciaga rope ze skory.