Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninak 25

podklad ESTEE LAUDER double wear! jakie wrazenia?

Polecane posty

Gość ninak 25

doradzcie mi, nie jestem nastolatka lecz jeszcze nigdy nie uzywalam fluidu, mam mieszana cere, tlusta i wcaiaz sklonna do trodziku... czy tem podklad jest dobry???? nie jest tani, dlatego prosze o porady.

Gość ninak 25
? nikt mi nie doradzi jaki podklad zakupic?

http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=9892 Ja miałam kiedyś próbkę tego podkładu. Już nawet miałam go kupić, ale szkoda mi było kasy. Zanim kupisz ten podkład poproś w Sephorze o kilka próbek w różnych odcieniach, bo mój wydawał się całkiem niezły, a jak w domu nałożyłam go na twarz, to wyglądałam jak kościotrup- biały maska, w której wyglądałam jak zombi. Dobrze matuje, nie spływa z twarzy, kryje.

Gość ninak 25
dzieki Katis za opinie, moze jeszcze ktos sie wypowie? sluszalam, ze coniektorym osoobom bardzo wysusza skore? czy to prawda? chyba tylko tego efektu sie obawiam... a moze nie powinnam?

Gość konsultantka123
double wear jest podkładem długotrwałym utrzymującym sie na skorze ok 15h. jest doskonały na makijaze ślubne. nie powinno polecac sie go do cery suchej, poniewaz jak kazdy długotrwały podklad moze powodowac lekkie ściągniecie i przesuszenie. jeest jednym z bestselerów sephory, kosztuje ok 135 zł. dostepny w 6 odcieniach- najbardzie uniwersalne to 4 i 5. w perfumerii powinien byc ktoś, kto dobierze ci kolorek podkładu do koloru cery, ale najlepiej porównywać go w swietle dzienym poniewaz w sklepie sztuczne światło przekłamuje kolory.