Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autentyczna

Wiecie co ja zrobiłam???? a raczej dopiero zrobie...

Polecane posty

Gość 4 razy
gosciu nie da rady na 4 numerki na spotkanie chyba ze bedziesz mu ciagle ustami fiutka reanimowala a kase bierz z gory jak kazda szanujaca sie dziwka

Gość otusz to
otusz i wyślij pod wskazany adres!!!

Gość przedstawiciel plci przeciwnej
autentyczna, jesli naprawde bierzesz pod uwage ten krok to rownie dobrze powinnas wziasc pod uwage anal i oral i cokolwiek jeszcze innego prostytutki wyrabiaja. weewewewe ty masz chyba nasrane w glowie, porownujac sex za pieniadze z zaproszeniem przez faceta kobiete do kina lub odwrotnie ! i tylko sie osmieszasz moim zdaniem takimi wypowiedziami. a jeszcze jakis glupol napisal ze jezeli ma za co jesc i zostaja mu pieniadze i wten sposob chce okazac uczucia..lol2 !! ja pierdole! co ty dupiz idiot(k)o !!! ten temat uznajmy w takim razie za skonczony i tym pesymistycznym akcentem stwierdzic musze z ogromnym smutkiem ze jednak kobiety sa z natury kurwa. nie chcialbym bym odebrany jako szowinistyczna swinia ale po tym co wygadujecie tutaj jak mozna sie dziwi !!!!!!!! ps ten facet w takim razie przesadzil i przeplaci dajac ci 500 !! jestes w tej chwili warta w moich oczach 0 zl + oczywiscie vat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość daruj se te filozofie
bo nudzi mnie. masz problem, to się postarajmy go rozwiązać, anie ziejesz ogniem na wszystkie strony. daj spokój, no z tobą nie można poważanie pogadać po prostu. widać że coś jest nie tak. z sexu robisz wielkie aj waj, nie wiadomo co. jak nie jest kochany źle, jak jest - jeszcze gorzej, więc może udaj się wreszcie do burdelu, tam się tobą zajmą. niewłaściwie. nudzisz. jesteś spięty. jesteś rozczarowany życiem i brakiem miłości. i w ogóle jesteś nie w nastroju chyba. jesteś wściekły że nikt się tobą nie interesuje, a jeśli już, to trzeba takiemu komuś oczywiście dopierdolić, no bo jak toooo. wielki szefunio się znalazł. wiesz co, weź se ten majątek w dupę wsadź, może cię bilon przynajmniej rozdziewiczy... sie tak sra i przejmuje, o jezu, a jeśli jej chodzi o majątek! o la boga! wiesz gdzie ja go mam? głęboko w poważaniu. sorry, stary, gdyby mi o to chodziło to chyba bym w tej chwili zalegała na twojej sofie. sorry ale ty jesteś głupi. i masz wielki problem, bo co ty z tym wszystkim zrobisz. no ja nie wiem. bo ja tego nie chcę, ja chcę ciebie. i to wszystko. biedny.

panno "daruj sobie te filozofie". panno bo pewnie prowadzisz podobny tryb zyci o ktorym juz wielokrotnie wspominalismy i jestes samotna osoba, ktorej w zyciu brakuje niemalze wszystkiego procz sexu oczywscie, ktorego mniemam uprawiasz rowniez namietnie za pieniadze. wydaje mi sie ze dobrze okreslilem twoja plec poniewaz, jak sadze urazilo scie stwierdzenie, iz "wszystkie kobiety to qrwy". natomiast co sie tyczy mojego zycia osobistego to nie sadze aby w nim brakowalo uczuc, zwlaszcza sexu lub czego kolwiek innego. nie uzalam si nigdy nad swoim zyciem, ale wracajac do tematu... ten bilon o ktorym juz wspominalas mysle ze w twoim przypadku nie pomoze, ale jesli masz wscieklizne macicy bez przerwy i chcesz komus dogryzac to moze powinnas sobie kupic kolek osinowy i sobi na nim siedziec 2 h dziennie, moze to cie uspokoi. moje "filozofowanie" nazwalbym raczej szczera odpowiedzia na pytane jakie zadala "autentyczna" a chyba o o chodzilo. a z pewnoscia nie mam zamiaru sie zrec z suka, ktora w zyciu conajmniej 3 psow potraktowalo bardzo rzeczowo i tym smym ja skrzywdzil, i teraz chodzi wkurwiona na wszystkich i wszystko. to chyba wszysko z mojej strony, zycze udanego relaxu na kolku osnowym . jeszcze jedno ale to jzu kieruje do autentycznej, gdybym mial pieniadze do wyrzucenia w bloto to "BYC MOZE" zaoferowalbym komus takie cos ale szczerze powiem ze z gory taka osobe traktowalbym jak kurwe. i tylko to mam na mysli nie mam zamaru nikogo moralizowac, tylko ac swiatlo z meskiego punktu widzenia. pozdro ironiczna pusta, jebana suko !!(kieruje to do "daj sobie spokoj z ta filozofia") hehe

Gość do autentycznej
spoko loko. ja bym brala. a zreszta jutro mam spotkanie z pewnym panem..

Gość mala X .....
przedstawicielu ... ty zdecydowanie masz problem natury psychcznej "i tak tylko kwoli przypomnienia musze stwierdzi, ...." co to znaczy kwoli ??? :P :P zajrzyj najpierw doslowniczka zanim zaczniesz rzygac tymi przeklenstwami i upajac sie slowem kurwa ... Ty widocznie nawet kurwy nie masz, jestes sfrustrowany - pewnie seksualnie - w przeciwnym razie mialbys wiecej tolerancji :P

Gość taki jeden ....
A ja nawet chetnie bym zaplacil lasce ktora chce sexu nawet 500 pln, dziwka syp;pia za kase, a taka dla przyjemnosci a kase ma przy okazji - wiec jest wiecej warta inna sprawa ze wowczas chcialbym ja ostra i mocna posuwac przez cala noc, tak ze rano miala by dosc

Gość taki jeden ....
aha i mysle ze akurat autentycznej spodobal by sie taki ostry sex

chciałbym napisać coś mądrego, ale to Twoje życie!! lepiej z kimś kto Cię pociąga niż z całkiem obcym!! pierdolę więc kończę pozdrawiam :-)

Gość texasowy chlopiec
najpierw obejrzyj sobie film Historia O, bardzo dobry film instruktazowy, nie pisze dalej bo mi sie rzygac zachcialo i moglbym cie obrzygac

Jednak większość z was, to qrwy !!! Nie spodziewałem się tylko, że jest was tak wiele. Tracę szacunek to gatunku ludzkiego, zwanego kobieta. A myślałem, że dziwki są tylko w burdelach...

mala_x jestes burakiem i tyle, a co do znaczena tego slowa, to mam nadzieje ze sie dowiesz co ono znaczy buhaha a co do zycia seksualnego, nie bede sie chwalic hehe chociaz skad wiesz moze bylem juz jednym z wielu ktorzy cie mieli buhaha przeklinam tylko gdy jestem do tego prowokowany. ale ktos kto pisal ze przydaloby sie jej taki ostre rzniecie mial racje, z tym kompltnie sie zgadzam a co do "ty pewnie kurwy nawet nie miales" to calkowicie sie zgadzam bo wszystkie kobiety z ktorymi bylem nie nazwalbym kurwa, no chyba moze tylko ciebie tak wiec napisz mi jak masz na imie i skad jestes i powiem ci czy przypadkiem ciebie ni walilem

facet po przejsciach, sluchajcie go !!

Gość autentyczna
no i stało sie.. seksu nie było. jedynie sie rozebrałam, on sie na mnie patrzył i sie masturbował. seksu w ogole nie chce... i dobrze :D

Gość autentyczna
ale super w ogole nie myslałam ze tak bedzie. zarobie 2 tys miesiecznie, praktycznie za nic... no a koles naprawde fajny. pogadac jest o czym.. i w ogole :)

pomysł dobry, sam się spotykam raz w tygodniu z nieznajomą wyłącznie w celu sycenia zmysłów ale... prędzej czy później one się zwyczajnie zakochują i czar pryska :(

Gość mala X ....
Kto jest tu burakiem, to cie zaarz udowodnie, BURAKU :P :P :P bo nawet nie wiesz, co gadasz oszolomie, niestety jestes zbyt ograniczony, zeby pojac co to znaczy ironia, nie mialm najmniejszej intencji PYTAC cie co to znaczy ... "Poprawną i historycznie umotywowaną formą jest gwoli. Przyimek ten powstał z wyrażenia k woli, tzn. z przyimka k (zachowanego w tej postaci jeszcze w gwarach, np. k nam, k sobie, występującego obocznie do ku, np. ku nam, ku sobie), który w pozycji przed spółgłoską dźwięczną uległ udźwięcznieniu, tzn. k woli → gwoli. Obecnie jest rzadko używany, przestarzały. Świadczy o tym m.in. zniekształcona, niepoprawna, historycznie nieuzasadniona forma w woli. — Krystyna Długosz-Kurczabowa, Uniwersytet Warszawski chcialbys mnie miec ale zapewniam cie ze nigdy nie miales i miec nie bedziesz a to ze jestes pustakiem, to wiele razy udowodniles na tym topiku

szanowna panno mala_x ( X jak xXx oczywiscie) :P :P :P na wstepie musze zacytowac pannie fragment tekstu, ktorego zechciala nam panienka udostepnic na forum, a oto i on : "(...)Obecnie jest rzadko używany, przestarzały(...)". co oznacza jak juz sama panienka zacytowala, iz owe slowko jest nadal stosowane a czy rzadko czy nie nie gra to wiekszej roli. gdy jeszcze chodzilem do liceum to czesto napotykalem wersje "k'woli" np w trenach kochanowskiego, ale pewnie pannienka nie zetknela sie z tym, gdyz w tamtych czasach ni chodzila do szkoly lecz obciagala rowiesnikom za karty z pokemonami hehehe chcialbym aby pozwolila panienka sobie wytlumaczyc jedna rzecz, tematem naszych sporow nie jest slowko k'woli ani tez gwoli lub whatever else lecz problematyka uprawiania sexu za pieniadza. co sie natomiast tyczy panienki, sexu i mnie... prosze mi wierzyc na slowo, gdyby byla panienka ostatnia osoba na tym swiecie plci przeciwnej (oczywiscie do mojej plci, musze sprostowywac niemalze kazde slowo przeze mnie wypowiadane , poniewaz obawiam sie iz jest panienka po prostu zwaczajnie w swiecie niezbyt inteligentna :) ), to wybralbym juz stosunek analny ze swiniami, psami i reszta zwierzat ktore by ocalaly. nie chcac naduzywac epitetu "kur..." , postanowilem w tym liscie go nie uzywac , ale prosze nie dziekowac. bez powazania przedstawiciel...

Nie czepiajcie. Tatuś bił mnie po głowie suwmiarką a mamusia trzaskała po pysku bamboszem i mam teraz problemy z agresją:(

Gość autentyczna
a mozesz moj topik przedstawicielu z dupy wysrany ZOSTAWIC W SPOKOJU????? załóż sobie własny ofermo! i tam pisz te wypociny..

Gość autentyczna
zartowalam !! nie rozebralam sie tylko przed tym facetem ! ssalam mu tk dlugo az mi wary spuchly ! a na koniec nasral mi na klate bo bo jestem dziwka, no ale oczywiscie doplacil extra za to zebym sie umyla !

masz racje otworze pozniej swoj wlasny topic i zaprosze was ! ssijcie paly glupie dziwki :)

Gość autentyczna
ręce i nogi opadaja.. :o\ czujesz sie dowartosciowany?? bo sie "zajebiscie" podszyłes..... super!!!! jestem z was dumna! :o :o :o

dobra to ja sie podszylem ! przepraszam :p :P !! juz spdam z tego forum, ale jak zobacze ze mnie dissujecie to tu wroce :) !!

Wrócę i oddam się analnie za dwie pary pończoch samonośnych:)