Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autentyczna

Wiecie co ja zrobiłam???? a raczej dopiero zrobie...

Polecane posty

Gość autentyczna
a tak sie starałam zeby temat spadł nizej... :o

Gość przedstawiciel plci przeciwnej
zniknalem na chwilke i widze ze sie juz ktos podszywa za mnie :) eminem - "puke" sciagnijci sobie to i posluchajcie se se se se se :P i skonczcie juz ten temat podjela juz dziewucha decyzje przeciez !

W ramach promocji otrzymałem też trzy żabki do pończoch:)

Gość autentyczna
wstrząsające

jak(a)is idiot(k)a sie pode mna podszywa, ale spko dorzuc jeszcze jedna pare ponczoch i zapomnimy o sprawie

Dziewczyno!!! Ty chyba nie wiesz co piszesz!!! zastanów się czy spojrzysz w lustro po jednym takim spotkaniu POWODZENIA!

a tak wogule to jestem stulejarzem i przegrałem zycie z krestesem jestem zywym gównem, niech mnie ktoś rozdepcze...

do osoby ktora sie pdszywa pod "przedstaiciela..." czyli mnie, mam wrazenie ze ciezkie mialas dziecinstwo, a ciagle mowiac o tym gownie mowisz o posilkach ktorymi cie rodzice karmili, wspolczuje tobie szczerze... rozdepcz sie sama

Ponieważ mam temperament wędzonej makreli, poczucie humoru nieświeżego dorsza a moje facecje bawią do łez tylko mnie, mam wrażenie, że rodzice podjęli błędną decyzję pozwalając mi się urodzić:(

Gość chcesz zostac
prostytutką na wyłączność? łatwy zarobek ale zastanowiłas się o konsekwencjach gdyby w przyszłości wyszedł na jaw fakt ze byłas prostytutką, np Twój przyszły mąż? Twoje sumienie, Twoja decyzja..

Gość chcesz zostac
do podszywacza przedstawiciela... jesli juz chcesz się podszywać to rób to trochę inteligentniej proszę

czyli sa jenak ludzie ktorzy sie ze mna zgadzaja...jak milo :) do podszywacza przedstaiciel...brak mi slow na te twoje zachowanie tak wiec to byl juz ostatni moj post skierowany pod twoj adres :|

Gość lolllll
jaka prostytutka? a czy ona sie ciaga po jakis dyskotekach ulicach w mini i wyzywajacym make up i chce sie kurwic z kazdym napotkanym? Przeciez napisala ze brakuje jej sexu, kogos do przytulenia sie i wyjscia na miasto a ze jeszcze ktos jej za to zaplaci za towarzyszenei i urozmaicenie czasu to tym bardziej TAK przeciez nie bedzie jakas dziwka z burdelu, normalna kobieta z potrzebami so fuck yo all who called her a hoe u stupid niggas expecially "przedstawiciel plci meskiej" go fuck urself u ugly ass nigga

Bo właśnie pod mój adres kieruje swą niewyżytą pałę pan Grześ. I jak tu mu się oprzeć?:)

ur mother was a hoe ! your father a slave, you're a dirty dick suckin' nigga "lolll" ur opinion about this case is a bullshit ! if u're a female i'd like u to contact me & suck my magic stick ofcourse not 4 free u fuckin' dirty nigga not kind regards u motherfucker (or fuckin' biatch)

Gość Lola84
poczytałam, posmiałam się, dzieki za chwile rozrywki, piszcie dalej nie krępujcie się...

Najbardziej lubię wylizywać mu podgolone lekko gałki i cudownej urody zwieracz, który zachęcająco mruga do mnie okiem:)

ludzie jacy wy jestescie porabani to jest jej zycie i niech sobie kobieta robi z nim co chce! jak wy jestescie w zwiazku z facetem to tez facet czasami kupi jakis prezent, zaprosi do kina, itp! ale to nie jest sponsor bo za seks nie placi?! czym wy myslicie?! chyba dupa... ja ci zycze powodzenia w tym co bedziesz robic bo a noz widelec moze sie okazac ze z tego bedzie cos wiecej;) a jesli nawet nie to przynajmniej to dla obojga bardzo milo spedzony czas :)