Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja7

poznajmy się...ja zacznę

Polecane posty

Gość anastazja7

No więc mam na imię Anastazja, w tym roku kończę studia w Warszawie, na Koźminskim; kierunek-psychologia biznesu. Mam bardzo faaaaajną pracę :-D :-D :-D z której jestem przeszczęśliwa :-) Uwielbiam imprezy, moje pieski, chodzić na zakupy. www.anastazja7.grono.net zapraszam do obejrzenia galerii

Gość anastazja7
wbrew pozorom jestem sympatyczną osóbką :-) tylkojak każdy mam świra na pukcie niektórych rzeczy :-)m.in.zakupy....makijaż...wszystko, co kształtuje wizerunek zewnętrzny...

Gość anastazja7
a dziękuję :-) kiedyś to imię bło rzadkością, ale teraz coraz więcej tego słyszę:nastka,anastaza itd.

Gość amnie
kojarzysz się z kimś spod latarni:O

Gość
Mam na imię Agnieszka, do końca tego roku mam zamiar się obronić, mam nudną pracę, nie lubię imprez, pieski mogą być, zakupy... no cóż, chyba nie jestem typową kobietą.

Gość anastazja7
żal mi ciebie, że oceniasz ludzi po wyglądzie zewnętrznym. To jest takie puste i mało ambitne. Nawet nie zdajesz soboe sprawy, jak wiele możesz stracić przez taki stosunek do życia i ludzi.

nie wiem w mojej rodzinie w kazdym pokoleniu jest nastka :) zauwazylam,ze masz swira na punkcie wygladu :) ja jakos nie mam ani czasu ani pomyslu na siebie :)

Gość szczerze mowiac
masz ładnie imię , jestes lsiczną dziewczyną , do tego szczesliwą - co rzadko się zdarza :P ,odważną - bo wystawilas swoje oblicze ( pewnie znajdzie się zaraz jakas sfrustrowana , ktora Cię zjedzie :O ) .............. tylko pogratulowac :)))Zycze powodzenia 🖐️

Gość anastazja7
ja też mam obronę- dobra luksusowe, ale dzięki Bogu mam taką pracę, która mi w tym wiele pomaga...

Gość anastazja7
a ja i tak wiem że wszyscy mnie lubią i jestem piękna czy się to komuś podoba czy nie:)

ludzie lubieja cieplych ludzi,odwaznych,przebojowych:) po co sie meczyc z frustratami?? masz tez sliczne piegi :) bez podtekstow to mowie:) wole facetow:)

Gość anastazja7
owszem, zwracam uwagę na wygląd, bo lubię dobrze się czuć w swojej skórze :-) a moja praca jest związana z wyglądem:-) dbam o to aby inni dobrze wyglądali, więc sama nie mogę być gorsza..

Gość metua
hejjj Anastazja, jesteś zajebista babką, widać, że lubisz dbać o siebie :) oki, teraz ja, mam na imię Dominika, mam 20 lat, w tym roku robię licencjat z języka wrogów ;) pracuję w motoryzacyjnej branży (sami faceci:) ) lubie to, ale troche za mało zarabiam. Ucze również innych - i to jest to, co sprawia mi prawdziwą radosc. Poza tym: poezja i proza, PODRÓŻE!, psy, imprezy! pozdrawiam

Gość metua
niemiecki :)

anastazja no i dobra twoja:) ja tam lubie popatrzec na dziewczyny, ktore wygladaja Ok i z wygladem im do twarzy:) nie ma w tym nic zlego :) lepiej byc zadbanym niz nie:)

Gość
jeszcze nie napisałam pracy, ale kto by się przejmował szczegółami... :o no cóż, zewnętrznie a także pod kątem nastawienia do siebie i do innych - chyba skrajnie się różnimy :D

to pięknie;niemiecki zawsze był dla mnie \"ciężkim\" językiem...a ta gramatyka...preferuję klasyczny język angielski :-)

neurosa, ja uważam że każdy ma coś w sobie, czasami jest to ukryte, a żeby to odnaleźć należy eksperymentować, czasami nawet drastycznie, gdyż nie każdy może sobie pozwolić na osobistego stylistę ;-) do odważnych świat należy....

Gość metua
bo on jest ciężki :) ja lubie takie kobiety jak Ty, tak jak mowisz nesaja, wygląd i wnętrze. Koniec stereotypow, ze zadbana to glupia itp. ja sie staram, niestety troche sie w tych staraniach zagalopowalam ... musialam sie leczyc - mowie tu o porblemach z wygladem a czym sie zajmujesz w pracy Anastazja? jak do Ciebie mowic? Nastka?

zagapilam sie na te zdjecia:) milo popatrzec na zadowolnych z zycia ludzi :) a ja jestem antytalent jezykowy :)

Gość metua
miło naprawde, na szczęśliwych :) nesaja mnie tez tak sie zawsze zdawało i naprawde długo walczyłam, ale warto :)

Gość
A czy ja mówię, że jestem brzydka? Mam po prostu inny typ urody :D A Ty rzeczywiście jesteś bardzo ładna. Jeżeli natomiast chodzi o eksperymenty z wyglądem to 3 lata wycięte z życiorysu z powodu anoreksji mi wystarczą.

metua.... ja juz nie walcze:) choc nie ukrywam,ze chcialbym lyknac troche francuskiego :) anastazja...wlasnie powiedz cyzm sie zjamujesz:) moze bedziemy mogly zasiegnac rad :)

Gość metua
ach, no to nic dziwnego, ze musisz wyglądać ja często czuje sie jak dama do towarzystwa, wiec kwestia wygladu rowniez bywa wazna

ale nie brzydkich kobiet:) sa tylko takie troche zaniedbane i nie odkryte:)

Gość metua
neurosa, a kto powiedzial, ze jestes brzydka wiem, neurosa, ze Ty tez, widzialam juz wyjasnienie dla Twojego nicka, no cóż...to juz za nami nesaja, walcz! nie wolno sie poddawać! a jak sobie radzisz za granicą? dla mnie zawsze to był kop i okazywało sie, ze np z angielskim nie stoje tak zle dopiero, gdy MUSIALAM go uzyc :)