Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja7

poznajmy się...ja zacznę

Polecane posty

Gość i tak i nie
czemu yorki są słodkie tylko dla kobiet?...ja też mam yorka i mój mąż też uważa że jest słodki...więc faceci też tak mogą uważać :)

Gość kluklu
anastazjo wspolczuje tej sytuacji piszesz ze masz wielu przyjaciol nie masz nikogo kto by ci przywiozl katre lub pieniadze?

no właśnie nie, bo są w rozjazdach, u rodziny, w delegacji, zagranicą... poza tym nie mają kluczy do mojego mieszkania.... żyć nie umierać; te machiny i wymysły XXI w.zamiast pomagać szkodzą....

Gość kluklu
dziwne jak sie mamy poznac to moze powiem, ze do mnie by przyjechalo natychmiast pare osob i to nawet za granice mialam podobna sytuacje i bylo wielu chetnych

Gość kluklu
mogliby ci dac swoje pieniadze nie wiem co poradzic

Gość kluklu
mialam taka sytuacje w paryzu cos sie stalo z karta i przyjechal do mnie natychmiast moj chlopak. wieczorem dalam znac-rano juz byl dwukrotnie mialam takiego pecha za granica i dwukrotnie byl

Gość
i niech mi ktoś powie że moje życie nie jest szare :o ja nawet karty nie mam :D

Gość do anastazy
kiepskich masz przyjaciol:p:o

gratuluję chłopaka.... ja o moim nie chce komentować; życie to nie bajka i nie zawsze wszystko idzie zgodnie z myślą. mogłabym liczyć na znajomych ale naprawdę nie mogą; mają zagraniczne eventy/ NY. Mediolan. Tokio/ i nie mogą tu być...

Gość
ja mam zarąbisty event dzisiaj w pracy do 15 :D a potem do chaty, obiad i telewizor, w ostateczności jakaś pizza

anastazja to dla mnie obcy i nienznany swiat :) nie zazdroszcze ci.ja boje sie takich nieprzewidzianych sytuacji. nie panikuje ale.. wole zeby sie nie zdarzaly. ale popatrz jaka masz dobra strone sytuacji--glodowka-oczyszczajaca organizm :)

ostatnio jakieś fatum nade mną ciąży- matryca mi poszła w laptopie, przedtym twardy był do wymiany, wczoraj złamałam sobie paznokcia, a przez to że nie spałam mam cienie pod oczami, ładowarki zapomniałam ze sobą wziąć, ale jeszcze zdążyła zakupić, bo gdyby nie, to ...

Gość kluklu
szok dla mnie to nie do pomyslenia juz nie chce pisac co mi sie przydarzylo ale to byl drobiazg, dyskomfort a nie zagrozenie, ze nie bede miala co jesc poskarzylam sie facetowi przez telefon i w 5 minut zwolnil sie w wazny dzien z pracy, w godzine ubezpieczyl siebie i samochod i byl juz w drodze drugi raz tez o wiele mniej powazna sytuacja i tez przyjechal za granice on doslownie nie czeka nawet 5 minut, zeby wziac paszport, samochod i wyjechac

Anastazja, nie wiem w jakim banku masz kartę ale przeciez możesz wyplacic pieniadze z konta na dowód osobisty.. zwlaszcza że w systemie maja juz że bankomat połknął kartę.

Gość kluklu
dziekuje za gratulacje nie powiem, ze go nie doceniam ale dla mnie to naturalne po to torzy sie zwiazki z ludzmi, zeby bylo mozna na nich liczyc inne zwiazki mnie nie interesuja szkoda czasu

nigdy nie zagłebialam się w procedury bankowe. kartę mam w mbanku, jak się już zbiorę to zapytam ich tam. połowa sukcesu- już pomalowana :-)

ja to kraniec swiata :) pracuje,marnie zarabiam ale wystarcza na moje potrzeby. lubie czytac ksiazki i spacery wsrod lak. tez mam kundelka rumcajsa

no wlasnie,mozna kase wyplacic na dowod w banku :) ze tez nie pomyslam o tym :)

romantyczna dusza.... mi się czasami marzy taki koniec świata, z dala od zgiełku, szumu, haładu i biegu...

ale naleza do jakiego banku chyba:) w pracy musze byc mila wiec czasem musze odreagowac. a romantyczna to chyba nie jestem, wrazliwa tylko

A h o j::) Oglądałam galerię i bardzo łądna z Ciebie kobitka:) Jesteś z Warszawy :) a ja chodź daleko od stolicy.....to mam w głowie pewnego faceta z tego miasta;)