Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja7

poznajmy się...ja zacznę

Polecane posty

Gość kluklu
musze zauwazyc ze stolica czy nie robicie koszmarne bledy

Gość kluklu
oprocz nesaji-u niej nic nie zauwazylam widocznie w buszu ma wiecej literatury ;)

no tak mozna sie spodziewac,ze jak sie nie juz nic do powiedzenia to sie wytknie bledy :) dlaczego?

ty inerpunkcją również nie grzeszysz.... tak że, zanim zaczniesz wytykać cudze błedy, spójrz najpierw na swoje :-)

Gość kluklu
mam mnostwo do powiedzenia ale zwykle nie dyskutuje z ludzmi, ktorzy niepoprawnie uzywaja jezyka tacy moim zdaniem nie maja nic do powiedzenia

kluklu... to jestes slepa,bo nieuzywanie przeze mnie polskiej pisowni tez powinno sie uwazac za blad. ale to nic. ja sie tlumaczyc nie bede bo nie piszemy tu o czystosci jezyka ani polskiej pisowni :)

Gość kluklu
interpunkcji nie stosuje ale to nie ma nic do rzeczy wiem jak sie ja stosuje a ty robisz koszmarne bledy w jezyku polskim takie jak sprzedawczynie ze sklepow spozywczych

ja popełniam błedy, ale to nie znaczy że nie znam poprawnej polszczyzny... kto mieczem wojuje, ten od miecz ginie.

:) jestem glodna a nie mam nic w lodowce.pizzy sama nie zjem.tez mam glodowke a kreska na powiece jakas krzywa :)

Gość
No to skoro już się czepiamy - uważasz się za lepszą od sprzedawczyń ze sklepów spożywczych? Taka inteligentka a nie szanuje pracy ludzkiej. ;)

ale chyba sie porwalam z motyka na te kreski. eye liner to chyba nie dla mnie:) lapka sie trzesie jak pijaczkowi :) pytanie teoretyczne:) kreske maluje przed tuszowaniem rzes czy po ??

przed. spróbuj, opierając się łokciem o jakiś stół. Będzie łatwiej, bo ręka będzie stabilna.

moj krolewicz oznajmil ze za 3 h bedzie w domu. i co ja mam zrobic??? ale zrobilam mijanki,powika mi drga,dlon tez i okropni nie rowne te kreski :) i do tego rozniej grubosci:)

a do mnie dzwonił facet, przyjedzie dziś wieczorem :-) nesaja-kąpeil relaksująca, w tle ulubiona muzyka, może jakieś świce zapachowe; musisz być świerza wypoczeta :-) obmyślplan rozmowy :-) jak długo jesteście ze sobą?

13 miesiecy ale ja nie wiem czy chce zeby mnie zastal w jego mieszkaniu przy jego laptopie itd. nie wiem, cos we mnie peklo po jego piatkowym sms.

zrób mu coś do jedzenia, będzie głodny- pamiętaj, nie rób fochów, bo facetów to drażni. A jeżeli będziesz dla niego miła, jemu się zrobi głupio że był dla ciebie taki niedobry... :-) może podziała. i koniecznie daj znać!

a o co poszło? poważna sprawa?skoro napisła smsa, że będzie za 3 h, to chyba chce żeby cie zastał...

moze i glupia sprawa ale mnie wykancza psyciczne jak on adoruje inne kobiety w mojej obecnosci i o to poszlo. nie zrobie mu jesc, niech jedzie do knajpy. nie ma sily :)

Anastazja.. sorry ale źle jej radzisz. Jak tak zrobi facet uzna ze po sprawie, że wszystko ok. Wcale nie zrobi mu sie głupio tylko odczuje ulgę. I całkiem możliwei ze strzeli jakiegos focha pod tytułem: jestem obrażony. Jeśli zrobi jak radzisz facet wlezie jej na głowę. Nesaja, zrób jak uważasz.. ale ja bym sie wyniosla. Drastyczna próba, ale będziesz wiedzieć na czym stoisz, czyz nie?

zabieram sie. dzwonie po taksowke i ... pojde jakies jedzenie kupic. bede twarda a nie mietka.

nie no, niech będzie dla niego dobra, ale nie zapominajmy o szczerości. niech mu powie, że takim zachowaniem rani jej uczucia...i gra na emocjach. Ale niech przy tym bedzie kobietą idealną- pachnącą, delikatnie pomalowaną, wypoczetą. Na mojego zawsze to działało....Dobroduszność i szczerość....

zrób, jak uważasz. Zresztą ty najlepiej znasz swojego faceta, jego reakcje...podziwiam cię, za twarde serce!

Gość do anastazja7
ile masz lat?

myslam,ze znam ale jak widac nie:) nigdy sie nie boczyl tyle dni. bede musiala wrocic do mamy :( ale moze dzieki temu dowiem sie czy to kocham to tylko slowa czy cos wiecej :( dziewczyny trzymajcie sie.