Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sprzedawca Słońca

whisky moja żono...

Polecane posty

Gość pytająca na rozdrożu
Co do bajek, to mnie najbliższa jest o Śpiącej Królewnie....Ktoś musi przebić się przez zarośla, cierniste krzewy i wyważyć drzwi i przebudzić mnie pocałunkiem...:)

Gość mimimimii
No tak , prawda , już prawie 13 idę jakiś obiad ugotować , przecież dziś niedziela , trzeba ruszyć tyłek i przestać rozważać to co zostało rozważone i zając sie swoim życiem.Słoneczko życzę pogody ducha i dziękuję za dyskusję innym również , do kliknięcia.

Gość do iii....
A moja to była calineczka:) no i teraz kaj i gerda.. aj biedna gerda mowiła kajowi nie sluchał;) i wyszło ze Gerda miała racje:P teraz odnalzłam drugi sens tej bajki;) calineczka bo mieszkała w kwiatku,była delikatna, drobna i taka kochana:) I latali sobie z jej elfem zakochani posrdo kwiatow a ja tak kocham kwiaty, łany zboz.. do mnie syndrom ksieznickzi nie pasuje:)

ja dziś nie mam siły na takie filozofie:P chyba idę spac.. -- ale nie ma się co oszukiwac musi być to coś obojętnie jak się to nazwie.. bo bez tego nie będzie nic..:) -- a z miłościami byłymi tak już jest wkońcu są byłymi .. z naciskiem na to właśnie.. dziwne by było gdyby do każdej byłej miłości sie czuje miłość.. dziwne by wtedy było gdyby taka osoba była byłą.. bo pownna być teraźniejszą.. a że jest byłą to musiało się cos stać takiego .. że zakończyliście związek..

Gość do iii....
to prawda agi;) ale.. była byłej nierowna. Do byłych faktycznych nic nie mam:) do pewnej znajomej tak i nie chce by była w poblizu 1 m jego:) za duzo krzywdy zrobiła. mnie. jemu innym

Gość liść prawdy jesienny
Oby pażdziernik był dla was wszystkich początkiem czegoś pięknego, wspaniałego, dobrego, ....o czym tylko marzycie❤️