Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.P

Zwykla statystyka... ile lat, ilu partnerow/partnerek

Polecane posty

Gość niewinna niewiasta
Porządne - hehe - fajne określenie :D Myślę, że to raczej kwestia wychowania oraz wewnętrznego "ja", szacunku dla samej siebie i osoby z którą idziemy przez życie :D

1 chłopak -2 lata związku 5 przygody na wakacjach 1 ginekolog (tu bez seksu ) ale dobieral się do mnie i dal całusa w policzek jak wychodzilam z gabinetu

Gość upupupuppppppupppppppppppppppp

ja mam 19 i dotad seks byl tylko z jednym. i nie mam zamiaru tego zmieniac.....

Gość 4444444444444444444
mam 19 lat, za sobą 4 przygody z róznymi facetami. A najlepsze że mój facet ma mnie za dziewicę :D

Gość cieszy cie ze ma cie za
porzadna dziewczyne a ty zwykla puszczalska jestes? :D

Gość monisiamonika
20lat bylam z chlopakiem 2lata ale byl tylko petting itd z drugim byl seks wiec licze 2

Gość aglaktgj
21 lat- 4 partnerow

Gość mloda...
o rany, oczywiscie musial sie tu pojawic ten sfrustrowany prawiczek i kropka gon sie stad, to miala byc tylko ankieta,a nie Twoje moherowe morale ps. jestes tragiczny

Gość reereeee
26 lat, 11 partnerów

Gość monisiamonika
moze i Prawiczek ma troche dziwne podejscie do seksu,ale ma duzo racji,sorry ale nie wiem jak mozna uwazac sie za porzadna majac ok 10 partnerow do 25r.z. i to jakies dyskotekowe numerki w jakims obsurnym kiblu

Gość mloda...
ale autorowi topiku chodzilo o merytoryczna ankiete, a nie komentowanie czy ktos jest porzadny czy nie, a Ty Prawiczku zaloz oddzielny topik,pt. "powiedz, ilu miales partnerow, a powiem Ci kim jestes"

Gość monisiamonika
ok,szczerze mowiac mi to zwisa czy jakas kolezanka miala 15 czy 100 w ciagu 2lat,tylko to swiadczy o czlowieku,pozniej sie dziwicie ze facet was bierze srednio powaznie-prawda jest taka ze faceci wcale nie chca na stale,na zone jakies puszczalskiej panny ktora sama nie wie z kim to robila i ilu ich bylo

Gość dziewczynka_bleble
widac ze czesc z was,nie bede wymieniac kogo dokladnie bo tego sie chyba mozna domyslec jest widocznie zdania,ze kobieta dziewictwo moze utracic chyba w wieku 35 lat...bo inaczej to sie puszcza....żałośni jestescie....to jest indywidualna sprawa dla kazdego...np traki prawiczek i kropka caly czas sie czepia...pilnuj swojej dupy łomie

Gość upupupupupppppppppupppupuppppp

Gość 20 lat - 6 partnerów
;)

Gość prawie 23
4 partnerow

Gość monisiamonika
ktos wczesniej napisal ze skoro sie czepiam to uwazam ze dziewica naalezy byc do 35-- ze co? chodzi oto ze to jest zalosne jak wyzej dziewczyna w moim wieku pisze ze miala 6:( bo wcale nietrudno miec 100,pojdziesz do baru i juz jakis sie znajdzie,nawet brzydka nie pogardza- a dlaczego?bo nie biora takich dziewczyn serio.

Ha ha ludzie przerażacie mnie :D Ja pierdole co wam do tego?? Jakie wy macie prawo stwierdzać czy ktoś jest żałosny ?? Bo co?? bo nie ma takich poglądów jak Wy? Póki nie robią nikomu krzywdy to chusteczka Wam so tego :O Moralizatorzy od siedmiu ilości :O

Po za tym spójrzcie na temat ZWYKŁA STATYSTYKA ile lat, ilu partnerów a nie kuźwa Ile lat,ile partnerów oceńcie mnie, co o mnie teraz myślicie?? Poza tym ta dziewczyna nie stwierdziła że jest od ciebie fajniejsza bo ona miała 6 a 2 :O

Gość AP_AP
33 (prawie 34) lata - 1 :))

Dla mnie liczba partnerów/partnerek to w ogóle jest bez znaczenia i nie oceniam osób na tej podstawie. Bo niby co komu do tego z iloma ja byłam? Nikomu z tego sie nie spowiadałam i nie zamierzam.

Oj prawiczku pamiętaj że widziały gały co brały :D A po za tym nie każdy facet (Dzięki Bogu) traktuje kobiety jak samochody na zasadzie używana, nie używana, przejeżdżona, nie przejeżdżona...

Gość AP_AP
prawiczek i kropka 1987 Też tak uważam :))

A poza tym no ludzie kochani... Kocham człowieka za to jaki jest, za jego charakter,pasje, zainteresowania, za to co nas łączy czasami za to co dzieli... i jak go kocham, to kocham również jego bliskość i będąc z nim blisko nie wpadam w paranoje bo on już kiedyś był z inna, ona z innym zawsze naprzód nigdy wstecz liczy się tu i teraz...

Gość 26lat i 1 partner
1 partner ale pewnie to się zmieni bo małżeństwo sie rozpada a nie mam zamiaru po całkowitym rozpadzie żyć jak zakonnica

Prawiczku życzę ci tego żebyś sie porządnie zakochał i uwierz mi ze będzie ci wsiera dno czy to dziewica czy też nie:) Po za tym prawiczek i dziewica musi być śmiesznie albo żenująco zależy od podejścia :P

Kazda normalna kobieta powinna miec porównanie takie moje zdanie i tyle heheh ile miałam wiecej niz 1 mniej niz 20:P pa;)

prawiczek... może i babiarz, ale... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. :) ;p