Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.P

Zwykla statystyka... ile lat, ilu partnerow/partnerek

Polecane posty

prawiczek, o tak.. anal to absolutnie wyklucza kobietę z dalszego "obiegu" partnerowego, parterowego i prawiczkowego. :)

Nie uogólniaj to wcale tak nie jest że kobieta która miała wielu partnerów woli macho i babiarzy np. bardzo mi bliski przykład moja przyjaciółka no cóż miała wielu partnerów i wcale nie przez to że jest jakimś kurwiszczem pozbawionym skrupułów tylko po prostu poszukiwała miłości, decydowała sie na okazanie tej miłości a faceci tego nie doceniali i korzystali z okazji:O a teraz związała sie z chłopakiem bardzo inteligentnym, wrażliwym , miłym, słodkim...ect PRAWICZKIEM! Są już ze sobą ponad rok bardzo szczęśliwi

Ja w ogóle nie rozumiem o co tyle szumu na tym forum z tymi partnerami seksualnymi. jakoś mnie nigdy nie zapytał żaden facet o to ilu ich było, a wśród nich był nawet prawiczek i jakos nie interesował się moją przeszłością seksualną, cóż widocznie trafialam na normalnych facetów:P

Gość prawie 34 lata
1 partner - mąż

prawiczek no oczywista, że tak... ja zawsze w cv podkreślam, że jestem analną dziewicą. :p a oral? oral też rzutuje negatywnie prawiczku? :)

A ty prazwiczek myślisz, że facet co mial więcej kobiet to chodzi p burdelach, nie rozwija się, nie inwestuje w siebie i nie ma żadnych pasji??? Jeśli tak to grubo się mylisz, bo tacy faceci też są porządni no i posiadają na dodatek jako takie doświadczenie nie tylko seksualne ale ogólne, lepiej wiedzą jak postępować z kobietami jeżeli byli już w poważnych związkach. Więc wybacz, ale mają więcej do zaoferowania według mnie:P

Powtórzę prawiczku jeszcze raz jeśli w gre wchodzi miłość nie liczą się żadne liczniki wtedy i ona jest jedyna i ty będziesz dla niej jedynym :) Miłość prawiczku to uczucia a nie fizyka i matematyka:P

Gość 19 lat
1 partner - obecny

prawiczku on ze mną nie spał, bylam z nim i jakoś o moją przeszłość nie wypytywał. I tak na marginesie to w ogóle z nim nie spałam, bo jak mi wyznał że jest prawiczkiem to się przeraziłam:P

Gość upupupupuppppppppppppppppppppp

Gość lasmdd
1 partner:)obecnie moj małzonek;)

haaaj prawiczek. :) czyli reasumując oral z miłości z "umiarkowaną" (czyli ile?) liczbą partnerów jest okej, anal natomiast wyklucza kobietę definitywnie? ;)

Gość mloda...
ja pierdole, to juz chyba stal sie ulubiony temat Prawiczka i kropka Ty łomie( juz normalnie nie moge sie powstzrymac, zeby Cie nie wyzwac) to jest A N K I E T A!!! suche fakty, obiektywne informacje, ktore nie powinny podlegac zadnym komentarzom, a Ty pod kazda wypowiedzia piszesz, czy dziewczyna jest porzadna czy nie!

ja cie sunę... prawiczek, masz problemy sam ze sobą chyba, nie? :) no tak, no tak, no tak... idąc tym tokiem to i dziewice są ciotami pryszczatymi. ;) niedziewice pewnie już natomiast wiedzą, że sperma poprawia cerę. :p

Gość juz do dermatologa a nie
siedzisz na kafe

lubisz chyba prawiczek stereotypowe myślenie i tyle. :) a na trądzik polegam cetaphil do mycia twarzy i jakąś maść od dermatologa na antybiotyku. :p

Gość 24 lata zero partnerów

Gość mloda...
do 24 lata zero partnerów : zaraz Prawiczek zacznie Cie wychwalac :) jaka to jestes porzadna, madra i w ogole...

ale wy myślicie że z każdm partnerem z którym jest sie w związku uprawia się sex a to nie jest wcale prawda

Ej, prawik, trądzik to nie koniec świata:O Jeśli tylko nie masz całkowicie zniszczonej twarzy, nie wygląda to masakrycznie, ot, zwykły trądzik, to nie rób z siebie ofiary i dziwaka:O Jedyny facet, który był ze mną krótko, w całym moim życiu, miał trądzik i szczerze mówiąc w ogóle tego nie widziałam i wcale go nie całowałam z litości, tylko z innych powodów:) 🖐️

prawiczek... każdy orze jak może. :) sam se chłopie organizuj życie, nic Ci tu doradzać w kwestii partnerek nie będę bo to zwyczajnie nie moja broszka... mówiłam już, że na cerę to ta sperma, a jak sperma to faceci, więc musiałbyś się najpierw przebranżowić. :p

Tak, ale tutaj gadamy o partnerach seksualnych. Ja miałam chłopaka ale z nim nie spałam. Miał przerąbane:O

dlatego, że teraz tez jest 24letnim prawiczkiem a to nie jest wymarzony stan dla faceta, prawda?:)

prawiczek, bo ze mnie jest po prostu marna "ciocia dobra rada". ;) jak masz facet własny rozum to nim się kieruj i tyle. sam chyba wiesz co jest dla Ciebie najlepsze.

Gość upupupupppppppupppppppppppppup