Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

Hmm Jeni.. lubię taki zmysłowymi niespodzianki.. Nie wiem kto kogo prowadził na spacer.. ale ciut lepiej mi..

Czy czytaliście książka \"Women prefer women\" (\'Les femmes preferent les femmes\") Autor Elula Perrin. Hołd dla miłości kobiet do kobiet. wyśmienitą pozycją..

nie czytałam oj Reno myślałam, że Ty poważnie mówiłeś :D:D

\"To sztuka kontrolowania przepływ energii witalnej. I budowanie jej..... \':)

Bo to jest sztuka.. kontrolowanie , pobudowanie.. i rozkoszowanie się z nią.. Energia Chi. Mozna ją wykorzesta cdo rózne.. celów.. he..he..

Oj.. Żono, Żono.. dlaczego uciekłaś mi z tej wanne wczoraj.. było tak.. kusząco..

No własnie.. sadziłem ręką pod pianą.. a jaka miła niespodzianka.. Nie wiem gdzie trafiłem.. miekko.. jędne pod dotykiem.. hmmmmmm.. czy mi się wydaje czy..

Ale Żoneczko.. przed polowanie, położę Ci na łożko.. nabiorę szampana w ust.. niech tych bąbelki drażnią Twoje piersi.. musną sutki..

Rozleję trochę w pępku, jak kot wyliżę pyn do ostatniego kroplu.. A nizej.. jakie kielich jest bardziej opowiedni do szlachetnośc szampanu niż tych płatki.. Cudnie..

Bardzo cudnie...mmmmm....bąbelki drażnią i potęgują zmysłową przyjemność...krople spływają po ciele aż do...kielicha rozkoszy A twój rozpalony język jest niczym lawa wulkanu....

Hmmm jak jaszczurka degustuję ten smak..torując sobie drogi językiem.. tą mieszaniną.. szampan, Twoje soki.. wyśmienicie.. po prostu bosko..

Bosko....na taką rozgrzaną skórę najlepiej podziała kostka lodu... Sprawi że krew zacznie jeszcze szybciej krążyć...oddech stanie się szybszy...dreszcz rozkoszy wstrząśnie ciałem... Przygotuj się na podróż pełną niespodzianek ;)

Narazej.. dbam o Twoje podróże.. Hmmm tych bąbelki w tych fałdach.. kropli jak perły w szkatułki..

Na mnie mój dotyk też działa ale nie aż tak jak dotyk męskiej silnej dłoni...mmmmm...na samą myśl aż mnie dreszcz przebiegł ;) Wyobraź sobie moją dłoń na mojej szyji...schodzi niżej na wypukłości...druga dłoń wędruje jeszcze niżej...słyszysz mój cichy jęk przyjemności jaka nadchodzi...powoli

Interesujący jest ten \"ster\" ;) W moich rękach jest bezpieczny...daleko dopłyniemy...na falach rozkoszy....najpierw jest delikatne kołysanie...potem coraz większe przypływy i odpływy.....a na koniec nadchodzi potężna fala która zalewa nas oboje ;)

Oj Żono, Żono.. tańca okrętu zakotwiczony między Twoje uda.. kołyszac się w rytmie fal..