Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.P

Co jest zdrada...

Polecane posty

Gość K.P

Zastanawiam sie co jest zdrada... czy dla wszystkich to samo czy kazdy z osobna ma inne zdanie na ten temat. 1.Seks 2."Zabawy w lozku" 3.Pocalunek, dotyk 4.Spotykanie sie z kims na kawie czy w kinie 5.Myslenie o kims innym Jesli ktos wpisze 5 to wiadomo ze nie trzeba wpisywac pozostalych cyfr. Czyli skala od 5-1. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość do iii....
zdrada to oszukanie kogos, robienie cos przeciw komus Jesli tryzmasz sztame z kims kto jets wrogiem dla Kogos kogo kochasz to tez zdradzasz. To jasne jesli masz czas i dajesz go innym nie tej osobie to tez zdrada, bo widac w twym systemie wartosci co znaczy dla ciebie ta osoba. zdrada fizyczna i emocjonanca jest

Gość peryferja
a czy uwarzacie za zdrade pieszczenie kogos ręką??

Gość do iii....
powiem tak.. jesli facet ma zone/dziewczyne ale.. jest na imprezie i siedi na kanapie sam na sam z inna i jemu staje on podnieciony i ona tez to to jets zdrada...! okropne kto by chcial aby jej maz/zona podniecali sie na kogos.. oni juz to zrobili, umysłem, ciałem z dala

Gość K.P
Ja jestem skorpionem i juz to ze ktos z kim jestem moze myslec o innym facecie jest trudne to przelkniecia... a przy numerze 4 bylby chyba koniec... kazdy numer nizej moglby zakonczyc sie wiezieniem dla mnie :/

Gość K.P
A co uwazacie o takiej sytuacji... zwiazek... 3 lata... ona spotyka sie z innym... ale nie uprawiaja seksu... powiedzmy ze dobrze sie bawia, pocalunki itp...

Gość do K.P.
to wszystko jest zdrada !!!!!!!

Gość zdrada to zdrada
ktos zdradza nasze zaufanie. jezeli ufasz mu ze nie dotknie innej kobiety, ze nie bedzie jej calowal, czy myslal tylko o niej a on to wlasnie robi to zdradza twoje zaufanie ktore jest podstawa kazdego zwiazku. Zdrada to nie jest puste slowo na czyn, ktorego sie ktos dopuscil by mozna bylo dywagowac czy jest cos "zdrada" czy jeszcze nie !!!

Gość bariska22
zdrada to wg mnie 1-5 i robienie czegos gdy sam przy tym czujesz ze zle robisz..nie rob blizniemu co tobie niemile..nie pamietasz?