Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PHANTOM

moj wibrator nie dziala

Polecane posty

przez pewien czas go nie uzywalam, a dzis wlozylam nowe baterie i nic... nie dziala. inne urzadzenia na tych samych bateriach pracuja bez zarzutu, a wibrator nie byl wczesniej zepsuty. obrazil sie, czy co??? kurcze, przeciez to nie facet, nie ma uczuc... co zrobic zeby zaczal dzialac?

Gość przepłukać go wodą
z octem, może pomoże :classic_cool: a znasz take powiedzono: jestem byłam mam? No ja sięgam do czasów lekcji religii, i to było takie sztandarowe powitanie.

przetarlam styki spirytusem salicylowym, ale nie pomoglo... nie mam pod reka octu.

Gość jak masz na podorędziu
jakieś mrowisko, to może być kwas octowy. poczytaj Pana Tadeusza - wskazówki w tekście.

Gość ło jesooooooo
pogniewał się na Ciebie,pchałaś go tam gdzie nie trzeba :D

Gość masz rację chodziło
oczywiście o kwas mrówkowy, ale z chemią jesteś na bakier. no takkkk. duże zaległości - opanujemy w mig! pamiętaj - k. metanowy = mrówkowy HCOOH k. etanowy = octowy CH3COOH

Gość ty ja coś kojarzę że kiedyś
ktoś mnie zaczepiał mailem o jakąś sprawę z dziewczyną alkoholiczką czy coś takiego, to pewno wiadomo kto...

Gość nie wiem a jest
? a po co ci elektryk? przecież elektryka prąd nie tyka. już tak się sexualnie zapuściłeś, że wygrzmocisz kłodę?

widze, ze musze poradzic sobie bez waszej pomocy i bez wibratora... ale to nic. sa inne sposoby ;)

a jednak kocha... mowienie czulym glosem pomoglo. wybaczyl mi, ze go ostatnio zaniedbywalam :):):) chyba was zatem pozegnam ;)