Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspoke

Czy to może być ciąża? - proszę o interpretację

Polecane posty

Gość aspoke

Witam Was dziewczyny! Chciałabym abyście powiedziały mi czy to może być ciąża 8, 9 i 10 dc było przytulanko - potem przerwa aż do 20 dc (wtedy znowu było prztulanko). Wczoraj przed spaniem (tj. 21 dc) wystąpiły u mnie bóle lewego jajnika i taki ciągnący ból macicy (prawie jak skurcze ). Na @ raczej za wcześnie, a dodam jeszcze, że śluz płodny zaczął się w 18 dc Dzsiaj (tj. 22 dc) mój śluz miał leciuteńki odcień brązowego krwawienia (ale taki bardzo lekki i mało zauważalny) Czy jest możliwość, że jestem w ciąży?? Bardzo proszę o szybką odp

Gość jaaaaaaaaaaa789
a co ja wróżka?

Gość dziecko jak nic
skoro 20 dc bylo cos, a 21 to mi wyglada na owulacje, wiec na bank zaszlas, pewnie chlopiec bedzie, gratulacje!!

Gość dziecko jak nic
tylko ty chcesz byc w ciazy czy nie????

Gość aspoke
Pewnie, że chcę :) Inaczej bym się nie przytulała z męzem :D

Gość dziecko jak nic
to super, ale musisz czekac:) powodzenia🌻

przytulanko??? ehhee tzn kochaliscie sie tak??? wiec.. ten lekko zabarwiony sluz moze oznaczac ciaze.. nie mecz sie ZROB TEST!!! u mnie na poczatku ciazy ( ale juz po zrobieniu testu) pojawil sie taki jakby bialy sluz ale zabarwiony na rozowo.. lekarka powiedziala ze to potwierdzenie ciazy

no ale jesli sie tylko przytulaliscie... to nie sadze zeby to byla ciaza.... ahahhahahhaha raczej chcica... od tego przylania.. ehhee a tak na powaznie no to.. cierpliwosci pare dni i tescik moja droga