Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evlenka

ja p*****, przerazacie mnie

Polecane posty

Gość evlenka

tematy typu \"czy mam za chude rece\" czy za gleboko osadzone gałki oczne są po prostu zenujace. stosujecie tyle tego wszystkiego, na jedno schorzenie badz ulomnosc urody wykupujecie pół apteki a drogerie zarabiaja miliony przez takich jak Wy. nie wiem jak mozna wypisywac ile czego na co sie stosowalo, doradzam spisywac listy-bedzie bardziej czytelnie.jak mozna byc az tak skupionym na swojej urodzie?????(nie biore pod uwage tych ktorzy rzeczywiscie poszukuja tu pomocy dla swego stanu zdrowia). Tak rodza sie frustraci. \"ojej...kawa jaka nakladam sobie na swoj cellulit kazdego dnia od pół roku nie skutkuje.. co ja mam ze soba zrobic?pomozcie\"----------> to jest paranoja sama w sobie. Nie piszcie ze jestem na pewno zaniedbanym flejtuchem ,bo tak nie jest.ale ja nie zyje swoim wygladem.przeraza mnie ile czasu zabiera Wam samo myslenie o tym jak wygladacie, co potrzebuje poprawek, co jest fatalne...a czesto przesadzacie jak stara babcia na rynku. Niektorym doradzam wrecz wizyte u specjalisty.Jestescie w stanie nalozyc na siebie cokolwiek zeby dalo i tak malo widoczny efekt,niewazne- mąka, smoła, mocz czy psie odchody ...Przykre.

w większości są tu dziewczęta w wieku dojrzewania, dla których takie zachowanie jest absolutnie normalne i nie wymaga leczenia u specjalisty:)

Gość evlenka
no przyznam, ale ja w ich wieku takich cudów nie robilam oooo ?:0