Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanierozdziewiczona

21letniadziewica-jestem dinozaurem?

Polecane posty

co o tym myslicie? nie jestem oziebla ale nie umiem tego zrobic z nieodpowiednia osoba tak po prostu...Dodam, ze masturbacja jest dla mnie czyms naturalnym, nie jestem zbyt pruderyjna a religijna wcale. Ale chce kochac partnera z ktorym bede blisko fizycznie. Przesadzam?

Gość też21lat
ja tez jestem

Gość anna dziecko małe
chcialabym miec takie zasady jak ty. mam 18 lat i przespalam sie z byle kim zeby zobaczyc jak to jest

jesteś zupełnie normalna dziewczyna.W twoim wieku miłość jest najważniejsza bo nie jesteś jeszcze rozbudzona do wiązania przyjemnosci stosunku z uczuciami W starszym wieku jak kobieta nie ma stałego partnera idzie do łożka nie zawsze z partnerem ktorego kocha a z takim ktory ja pocąga erotycznie

Gość nie jestes
mialam 23 jak sie rozdziewiczylam z bananem :) a teraz na koncie mam juz 26 latek ,15 partnerow ,w tym dwoch z tzw.milosci:) powodzenia wszystko przed toba:)apropos tez sie masturbuje i to od chyba 5 roku zycia...zobaczysz jak trafisz na dobrego partnera to powiesz ze masturbacja to nic przy dobrym sexie:):):)

Też mam 21 lat i jestem dziewicą :) Czuję na sobie presję ze strony społeczeństwa, żeby już TO zrobić, ale też nie chce tak bez miłości...

Gość Vum
nie jestes - w ciagu 3 lat 15 partnerow?

czyli nie ma sensu leciec do lozka z pierwszym lepszym zeby nie odbiegac za bardzo od sredniej krajowej wieku rozpoczecia wspolzycia sexualnego?:P masturbacja jest wg mnie naturalnym rozwiazaniem, bo sex jest wkoncu dosc wazna potrzebna fizlogiczną.

Gość oj przestań nie jesteś
dziwna ani nic, no spoko Misiek

aha, miło dziewczyny ze jest Was wiecej:P

Gość 43534535
A robilas kiedys loda?

nie,ale nie jestem tez asem

Gość 43534535
Co to znaczy, ze nie jestes asem?

Gość dfser
to ja cie przebijam .MAm 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

ja sie źle czuje bo mam prawie 219 lat a wszystkie moje qmpele..maja facetow i ciagle sie z nimi pukają....ja chyba poczekam na tego wlasciwego do seksu bo nie ma sensu z byle kim tego robic

Gość 43534535
Mogles nie miec dziewczyny, ale seks uprawiac...

Gość dfser
nie uprawiałem seksu :)

as-osoba ktora czuje obrzydzenie do sexu

Gość dfser
no ale dziewica 19 letnia to normalka.Wiekszsoc jest jeszcze dziewicami w tym wieku.NAjczesciej kobiety traca dziewictwo miedzy 19-21 rokiem zycia

Gość **no**i*co z tego
dla mnie to wcale nie jest dziwne, nawet jeśli to prawda. i co? ktoś cię zmuszał/zmusza? no chyba nie. nie chcesz, nie rób, ale na boga, przestań bić pianę, bo nabijasz co rok to więcej o 365 litrów i co z tego masz? gówno.

Gość dfser
a ja nie uprawiam seksu nie dlatego ze nie spotkalem wlasiwej osoby tylko dlatego ze mam ochoty miec dzieci.

Gość a czemu ona czuje
obrzydzenie do sexu? ktoś jej naopowiadał jakichś bajek? jakaś mała indoktrynacja, żeby tylko nie poczuła się w pełni kobietą? żeby była zawsze dzieckiem? dorsołość jest czymś wspaniałym. grą w której się zawsze wygrywa. najlepszą. nie chodzi tylko o sex. o wszystko chodzi. ja bym nie chciała mieć 16 lat znów. wolę mieć 30 i więcej. tylko więcej! to jest niesamowite. kiedy odkrywasz życie i szczęście w oczach innych bliskich ci ludzi. to jest szczęście.

Gość dfser
nie mam dziewczyny , bo nie chce miec dzieci ,a gdybym zostal ojcem to bym sie chyba powiesił.DLatego wole sie nie wieszac i nie miec dziewczyyny