Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roma31

Jak rozpracować PRZEŚLADOWCĘ????

Polecane posty

witajcie, mam pytanie, może ktoś mi pomoże. Czy pod adresie mailowym można w jakiś sposób dowiedzieć się od kogo pochodzą maile???Od jakiegoś czasu dostaję listy z pewnego adresu.....a gdy próbuję odpowiedzieć, wraca mi błąd, że nie ma takiego użytkownika....nie znam się na tym, ale może ktoś pomoże????

Gość sgerya
może to spam?

ale dostajesz maile no nie !!!!! wiec otworz maila nacisnij zakladke pokaz naglowki jak sie otworzy naglowek skopiuj ip ktore tam jest i wklej na stronie ktorą podalem

Cóż, żyjemy w czasach gdzie emila można wysłać nawet z budki telefonicznej.. IMHO, walka może sie okazać bezsensowna. :o

proszę się na mnie nie wkurzac, ja jestem ciemna w te klocki:) mam otwartą wiadomośc, ale nie mam tu opcji,,,pokaż nagłówki:(

w takim razie kiepsko trafiłam, bo na onecie jest tylko- odpowiedz, odpowiedz wszystkim, prześlij dalej, usuń ten list...

{ wszyscy umierają, ale nie każdy żyje... } Sorry że nie wytrzymałem. Nie każdemu dane jest żyć. Ponieważ nie którzy ludzie choćby nie wiem jak chcieli nie są zależni wyłącznie od siebie. :o🖐️

mam!mam!!!w opcji usuń ten list, w rozwinięciu jest opcja pokaż nagłówki!!! ale co z tego skoro wkleiłam IP na tej stronce i info jest- ten adres jest adresem wewnętrznym...co to znaczy? Myrevin-ja myślę, że nikt nie jest zależny tylko od siebie. Wszyscy jesteśmy w jakis sposób zależni od innych ludzi, sytuacji i wielu innych spraw. Chodzi o to, żeby żyć, nie chować się po kątach...

Gość antyspam
Zaznacz wiadomość jako spam i odtąd wszystkie maile z tego adresu będą automatycznie lądować w koszu albo folderze "spam".

to nie jest moje IP na pewno, moje wyświetla się inne. ale weszłam jeszcze na stronkę ripe.net.....i tam wkleiłam. i mam cała stronke jakichś info w tym taką: role: RFC1918 Role address: Singel 258 address: 1016 AB Amsterdam address: The Netherlands organisation: ORG-IANA1-RIPE org-name: Internet Assigned Numbers Authority org-type: IANA address: see http://www.iana.org etname: IANA-CBLK-RESERVED1 descr: Class C address space for private internets można chyba też maskować ,albo zmieniąc IP...

no to klops ...ktos korzysta z przekierowania a przez Amsterdam jest najbardziej popularne..namierzenie to wyzsza szkola jazdy...to moze byc nawet Twoj sasiad :O

tak .... nic dodac nic ując ...ale mozesz zablokowac go jak ktoś poradzil...to dlatego twoje maile wracaja..bo trafiają w miejsce ktorego nie ma :O

{ Chodzi o to, żeby żyć, nie chować się po kątach... } Nie zrozumiałaś, czasem bez tej drugiej połowy.. :o 🖐️ Zresztą... ja pijany jestem...