Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinkk

język francuski- pomocy!!

Polecane posty

proszę o pomoc ;) z góry bardzo dziękuję;)LE CD-ROOM VA REMPLACER LE LIVRE - CHOSISSEZ UNE DE CES AFFIRMATIONS ET DNNEZ VOTRE OPINION PERSONNELLE. 2 REDIGEZ UNE NOTE CRITIQUE POUR LR JOURNAL DE VOTRE QUARTIER SUR LE RESTAURANT OU VOUS AVEZ DINE POUR LA DERNIER FOIS. DEVELOPEZ LES ASPECTS POSITIFS ET NEGATIFS:CADRE, ACCUEIL, NPORRITURE, VARIETE DE LA CARTE, PRIX 3FAUT- IL AUGMENTER LES TAXES SUR LES CIGARETTES? PROSZE POMZCIE!! bylam chora i dowiedziałąm sie ze mam to zrobić;( załąmka pomocy!!

CD-Rom zastąpi książke - wybierz jedo z tych stwierdzen i wyraz swoja opinie. 2. Zredaguj krytyczną notatkę dla gazety dzielnicowej na temat jakiejś restauracji gdzie jadles kolacje ostatnim razem. Rozwin aspekty pozytywne i negatywne: kadra, jak przyjęto, posiłki, zróżniocwanie menu, ceny 3. czy nalezy podniesc akcyze na papierosy

właśnie sobie przetłumaczyłam Nimfo:* ale nie potrafię takiej notatki napisać;/ te 2 zadanka jakoś ogarniam ale to z tą krytyczną notką to lipka na maxa:( czy mogłabyśmy pomóc Nimfo:* bardzo cie prosze:* a w tym zadanku o akcyze mam takie polecenie: ...et repondez y en argument czyli mam uzasadnic dlaczego warto i tez jakies negatywy tez uzasadnic jak bym miałą??

Nimfo a sprawdziłabyś mi zadanko któe napisałam o Cd-romie?? jeśli byś zechciała to Ci napiszę a TY ocenisz dobrze:>:) *le CD-Rom est pratique *le gens prefere Cd-Rom, parce que est moderne *le livre est depasse *la jeunesse trouve que le livre est l\'amusement

Nimfo mam do Ciebie pytanie w sprawie j-francuskiego, bo zdaje zniego maturke na podstwaie moglabysmi jakos pomoc w przygotowaniu powiedziec na co zwrocic uwage itp?? jeśli byś zechciałą oczywiście?:)

pomoże mi jakaś osóbka;) z tym artykułem o restauracj??:P

je prefere le Cd-Rom parce qu\'il est très (précipité- co to mialo oznaczac?) precipite jest zle, reszte poprawilam