Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlinaOkraglina

Jestem w ciazy?-

Polecane posty

Gość OlinaOkraglina

Mam problem. W srodku cyklu wspolzylam ze swoim chlopakiem. Wszystko bylo w porzadku, zabezpieczylismy sie (pogrubiany durex), nawet wyjal wczesniej ( to byl moj pierwszy raz i nie chcialam ryzykowac). Jednak wczesniej "ocieral" sie o moja lechtaczke bez zabezpieczenia. Nawet nie doszlo do wytrysku... Moj chlopak twierdzi ze wydzieliny preejakulacyjnej rowniez nie bylo... Teraz okres spoznia mi sie juz dwa dni. Czy w jakis sposob moglo dojsc do zaplodnienia?

OlinaOkraglina mozliwosc ciazy jakas tam istnieje. A Twoj chlopak tez robil to pierwszy raz?? Najlepiej bedzie jak polecisz po test bo jak nie jestes w ciazy to po co masz sie meczyc??

Gość OlinaOkraglina
Nieee To nie byl jego pierwszy raz A czy to prawda ze po pierwszym stosunku moze sie rozregulowac okres?

Gość moje niebo
a ja mam takie pytanko...Niedługo, bo za tydzien powinnam dostac okres. Ogromnie go wyczekuje, ponieważ z moimi piersiami dzieje się coś dziwnego. Od końca poprzedniej miesiączki mam jakieś obolałe piersi i jakby bardziej czuc gruczoły. Trudo mi powiedziec czy się powiększyły czy nie, gdyż może zdarzyc się tak ze moja ocena nie bedzie obiektywna-moge bowiem przesadzac i myslec zed są wieksza nawet jesli nie są... Cjodzi o to ze nie uprawiałam z chłopakiem sexu bez zabezpieczenia. A te bolace piersi nie wiem skąd... pierwszy raz tak mam. Moze rzeczywiście są minimalnie powiekszone-nie wiem, jedno jest pewne-bolą mnie jak je delikatnie ścisne. Jestem przerażona maxymalnie i sie strasznie strsuje tymi bolącymi piersiami