Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guta

tele 2

Polecane posty

Gość guta

przeszlam do tele 2 od pazdziernika, martwie sie ,czy dobrze...zbajerowały mnie te kobiety, czekam na rzetelną opinię korzystających z tych usług

Gość guta
aż tak żle? co robić dalej?? prosze o pomoc

Gość guta
tzn. wyjaśnij co u nich gorzej niż w tp

Ja też dałam się \"wkrecić\"w to g...,ale na szczęście udało mi się jakoś \"wywinąć\"z tego.Jak facet przyszedł do mnie do domu to nawet nie przyznał się że jest z tele2,tylko powoływał się na Telekomunikację :O

Gość guta
co wybrać, prosze o pomoc, jestem z tego powodu w konflikcie z rodziną,, czekam na pierwszy rachunek i drżę..

Co gorzej? Wszystko, dosłownie :o a najgorsze jest podstępne wysyłanie zamówienia przeniesienia abonamentu od innego operatora do nich na kopercie, tzn. w środku koperty jest zamówienie i warunki umowy, ale na zewnątrz koperty też jest naklejone to samo zamówienie i podpisując odbiór przesyłki tym samym (wg nich) podpisujesz umowę :o Zresztą na każdym kroku robią ludzi w bambuko, to już naprawdę tepsa pod tym względem jest ok.

Gość głupich nie sieją
trzeba mieć nieźle powalone w głowie żeby mając dostęp do netu nie sprawdzać firmy tylko walić w ciemno :o

TP to naciągacze, nie wiem jak to zrobili, ale płaciłam za telefon po 180 zł, nie wiadomo dlaczego, przeszłam do Dialogu i płace 37 zł. Tp i TELE 2 to to samo, więc nie dam sie nabrać.

Gość guta
jak jest w dialogu, jak tam zaklepuje sie internet itp. napisz

nie wiem jeśli chodzi o internet, bo ja mam w Multimediach, stała opłata 85 zł za 1mb/s , nie narzekam, a telefon w dialogu mam już parę lat, więc nie wiem jakie tam teraz warunki mają.

Gość guta
czyli internet mozna mieć w tp a telefon w tele 2? obiecuja darmową godzinę , to niezle jak jeszcze mam komórke , czy tak? zdezorientowana jestem.....

odradzam internet w TP S.A., jeśli chodzi o TELE 2, to nie wiem. Ja bym sie nie związała z tymi firmami i tyle.