Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla brunetki

jakie cienie do oczu

Polecane posty

Gość dla brunetki

mam piwne oczy włosy brązowe ale mam balejage blond jakie najlepiej pasują mi cienie do powiek - chodzi mi o kolor

Przy piwnych oczas zawsze pieknie wygląda błekit. Delikatna, wiosenna zieleń też powinna podkreślić oczy.

Gość dla brunetki
a brąz? myślałam coś o brązie?

braz, bez i tego typu kolorki. stosuj technike bananowa do malowania powiek. powieksza oczy

Może to się za bardzo zlać ze sobą...ale, zawsze możesz spróbować i ocenić efekt. Naprawdę, najlepsza jest tzw. metoda prób i błędów. ;)

Gość dla brunetki
jaka jest metoda bananowa?

Aby nadac spojrzeniu glebi, zastosuj trik wizazystow zwany technika bananowa. Poleca na nakreslaniu gornego luku powieki ciemniejszym cieniem. Mocniej zaakcentuj zewnetrzny kacik i delikatnie poprowadz pedzelek do wewnatrz.

Gość dzieki Ci kobieto
dzieki

Gość kasia_lempicka
ja chcialabym zapytac o tusz do rzes - mialam maybelline a chcialabym teraz sprobowac L'oreal... czy ktos mi doradzi ktory wybrac : Lash Architect czy panoramic curl? zalezy mi na wydluzeniu - mam wrazliwe oczy

Gość kasia_lempicka
dzieki ^.^

Gość kasia_lempicka
ale nie wiem czy poradze sobie z nietypowym aplikatorem:PP dlatego chcialam wybrac miedzy standardowymiw miare szczoteczkami :)

Gość Blond i Piwne Oczka
Jestem blondynką i mam ciemno piwne oczy cienie które zazwyczaj używam mają kolor : niebieski zielony oraz fiolet i oczywiście tusz lecz chciałam zapytać jaki jest najlepszy tusz do rześ który pogrubia je ale nie skleja, wydłuza ale z pogrubienie .... ???

Gość Do Piwnych Oczu
Kolor cieni jakie powinna stosowac blondynka z piwnymi oczami to : - Fiolet lub ciemny róż -Zielony najlepiej ciemny -Niebieski .. wręcz bardzo niebieski z dodatkiem srebrnego brokaciuku

Gość ja też się oglądam
do brązowych oczu pasuje też fiolet, zależy też od odcienia tego brązu... ale do każdego można dobrac jakiś odpowiedni fiolet ;) 0oza tym złoto, brązy również