Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuropatwa23424

Jestem ciagle kłebkiem nerwow..Pomozcie

Polecane posty

Gość Kuropatwa23424

Eh ja juz nie mam sily,ciagle sie martwie,przejmuje,denerwuje,nie umiem powiedziec sobie ze co ma byc to bedzie i ze na niektore rzeczy nie mam wplywu co robic doradzcie bo sie wykoncze nerwowo:(Mam 17 lat:(

ja mam 18 lat i tez jestem klebkiem nerwow , ale to przez rodzine w ktorej ciagle a nowe problemy nigdy nie ma spokoju ojcec wyzywa wtedy nic mi sie juz nie chce.. Zyje w wielowymiarowej chujowej przestrzeni

Gość Kuropatwa23424
Mam podobnie,zero wsparcia,zero przyjaciol,oszaleje:(:(:(

Gość oga1113
to kiedys minie...przeczekajcie

od 3 lat??!! A ja wiecznosc ..Tzn tak naprawde to juz od 7 lat..z ojcem zaczelam miec jako taki kontakt od 2 lat..kontakt - siedze z nim przy stole i jem (tak rozumi slowo knatkt w moim przypadku),matka mnie nigdy nie rozumiala , tzn nie umie sluchac..lubi o sobie gadac

ale mam chlopaka wspanialego :) oczywiscie moja rodzina zachowuje sie przy nim inaczej .. wiecie wstydzie sie tego ale w moim domu okreslenie - spierdalaj , huju m, mam cie w dupie itp sa normalne i czasem mi sie wymknie powiedziec mu np spadaj albo brzydziej to jest mu smutno ze tak sie odzywam ..ale staram sie hamowac ..bo wstyd mi ze tak mowie do kogos

Gość oajlkasjioe
a ja nie mam siły by żyć,ciągle udaje że się uśmiecham a tak naprawdę jest mi bardzo ciężko

Gość oajlkasjioe
nawet na zwykłej kafeterii nikt nie chce pomóc to przykre :|

Gość Kuropatwa23424
a ja non stop sie przejmuje i denerwuje:(:(Mam chyba nerwice ,eh ta szkola mnie wykonczy:(Jak wmowic sobie ze co ma byc to bedzie,ze na niektore rzeczy nie mamy wplywu???

\"musisz uwierzyc w siebie bo wiara czyni cuda :)\"\\ Musismy sie wziac w garsc! razem razniej! wtedy wszelkie problemy zamienia sie w drobnostki :)