Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana mama

bliźniaki-11 lat-nienawiść do siebie

Polecane posty

Gość
aha , zdesperowana -----> nie obwiniaj siebie!!! to nie twoja wina, że oni tak mają. jak już pisałam, rodzice mogą wychować dzieci tak samo, a co wyrośnie z każdego z osobna to już inna sprawa. moja matka czasem się obwinia, ale ja wiem, że nie miała wpływu w 100% na to, jak się ostatecznie ukształtuje nasza osobowość, podejście do świata. jest wiele innych czynników, no a dzieci w wieku 11 lat to już swój mózg mają :P

Gość hyna
hellish - ja naprawde niczym nie musz szpanowac jak to nazywasz staram sie pomoc. przykro mi ze postrzegasz mnie jako konkurencje ja uwazam ze im wiecej punktow widzenia tym bezpieczniej

Gość
aaa właśnie doczytałam - czy biologiczny ojciec faworyzował tylko jedno dziecko? przez to mogą mieć uraz, oczywiście zależy kiedy się to działo, czy mieli tego świadomość

Zdesperowana - jeśli nie piszesz na bieżąco\"to pasuje do mojej sytuacji, a to nie\", to siłą rzeczy nie możemy wygenerować więcej pomysłów z braku informacji. Ja też jeszcze tu zajrzę, ale teraz czas spać. :) Dobrej nocy ewrybady.

Gość hyna
pamietaj, ze musisz odgadywac ich leki bo takie postepowanie ma u podloza leki i je nazywac tylko to pomoze je niwelowac zadne nakazy, zakazy i ustalenia nic nie dadza bo im trzeba poczucia bezpieczenstwa dobrze, ze traktujesz ich jak doroslych - rob tak dalej rozmawiac jak z doroslymi ale dawac poczucie bezpieczenswa jak dzieciom

korzystająz w wysokiego IQ zaczerniłam swój nick, teraz żaden psychopata już się nie podszyje

Gość
nie wiem na ile sięga ich pamięć, ale ja np pamiętałam zdarzenia z wieku 3 lat... wydaje mi się, że mogą mieć traumę po tym... podświadome uczucie odrzucenia

Gość hyna-prawdziwa
zmotorryzowana - to w moim przekonaniu dziala tak ja porzadkuje sobie informacje w najbardziej prawdopodobna teorie nie przedstawiam niuansow bo widze ich za duzo - nie dlatego, ze nie widze ich wcale to wy macie te poglady zrownowazyc swoimi a nie atakowaniem moich autorka sama wyciagnie z tego sume, czy co uzna za stosowne

\"ja porzadkuje sobie informacje w najbardziej prawdopodobna teorie\" A my, te głupki, nie dostrzegamy wyższości tej toerii nad naszymi (skoro Twoja jest najbardziej prawdopodobna). :D A nie dziwi Cię fakt, że 95% osób jednak nie uważa, w odróżnieniu od Ciebie, że takie zachowanie dzieci jest normą?

Gość hyna-prawdziwa bis
zdesperowana powinnas z nimi o tym pogadac trudne rozmowy przeprowadza sie niby przy okazji nie w momencie spiecia i w ten sposob ze musisz przemieszac pytania wazne i niewazne

Gość hyna-prawdziwa bis bis
ciagle ktos zaczernia mi nicki wiec trudno sie pisze ale mysle, ze kazdy i tak bezblednie rozpoznaje poszywy wiec nie ma problemu ja porzadkuje informacje w najbardziej prawdopodobe Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA - nie zauwazylam, ze trzeba to dodac, bo dla mnie to oczywsite, ze kazde zdanie jest subiektywne

Gość hyna-prawdziwa bis bis bis
autorko - dobranoc bo mnie tu szlag juz trafia chyba tyle juz napisalam, ze wiesz w jakim kierunku moje zdanie "idzie" spij spokojnie - inteligencja to nie przeklenstwo choc - jak widac po stosunku do mnie - trudno ja innym zniesc pa

Gość Ahmed Mohamet
hyna i doda nie wiedzą :D