Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_ smith

pytanie o budziku - powrót - jak wstać samoistnie bez budzika?

Polecane posty

Gość mindy_ smith

Myslę, że ten kto by to wymyślił byłby naprawdę genialny. Bo to zawsze jest problem!

jak to jak? za pomoca podswiadomosci :) i wcale nie jest to takie trudne!

Gość mindy_ smith
No właśnie. Przychodzi mi do głowy wpięcie chipa w mózgowie i wydawanie przez niego impulsów. do podświadomości czy raczej - dokładniej - stosownego centrum w mózgu. Byłoby to ciche budzenie bez budzenia np. sąsiada w hotelu. To mógłby być patent naprawdę niezły , nieprawdaż?

Gość mindy_ smith
nie. w twoim przypadku można mówić o przyzwyczajeniu, nawyku. mogłabym nawet zaryzykować stwierdzenie, że gdybyś miał wstawać godzinę później to byś zaspał!!! bo nie masz takiego nawyku wykształconego, a tak jak idziesz spać o godzinie xx i wstajesz o godzinie zz to się twojemu mózgowi "wszystko zgadza" i jest oki. tak myślę....

Protestuję.To nie nawyk. Właśnie zmieniła się godzina mojego wstawania. Teraz to jest poważne przesunięcie, całe 120 minut! A i tak wstaję minutę przed tym ohydnym dzwonkiem :o

Gość kukurykuuuu
moze poprostu otwórz ono i usłuszysz hałas uliczny który zazwyczaj zaczyna sie z rana albo jak mieszkasz na wsi to kogut zapieje

Gość mindy_ smith
przeczytałam wasze wypowiedzi i nic nie napiszę. a teraz inne pytanie w tym wątku bo wyczerpałam już limit 10 nowych topików na godzinę (co nie jest do końca prawdą bowiem 5 mi skasowano!!!) - JAKI JEST WASZ ULUBIONY WYMALAZEK LUDZKOSCI OPROCZ PRADU I NETU?

Gość mindy_ smith
Oto przemówienie Gomułki, które znalazłam na necie. Ideały... Na 1 Maja: (...) Naszych braci klasowych we wszystkich zakątkach świata pozdrawiamy w tym dniu I maja rewolucyjnym, socjalistycznym wezwaniem: "Proletariusze wszystkich krajów łączcie się!". To hasło rzucone z górą sto lat temu, zawołanie Marksa i Engelsa zawiera w sobie cały program wyrażający najgłębsze interesy wszystkich pracujących. Muszą się łączyć proletariusze wszystkich krajów, aby na całym świecie znikł wyzysk i ucisk człowieka przez człowieka i aby wcielić w życie odwieczne, lecz tylko w ustroju socjalistycznym możliwe do zrealizowania ideały sprawiedliwości społecznej, braterstwa ludzi i równości narodów.

Gość mindy_ smith
J chcę żeby się proletariusze wszystkich krajów łączyli i żeby były jakieś ideały równości, braterstwa między narodami... tylko nie tak, że Polska cały węgiel rozdała za darmo braterskiemu Hondurasowi, ale zeby to był ideał w praktyce...

Gość mindy_ smith
że Polska rozdała węgiel braterskiemu Hondurasowi za darmo czy tam za nie darmo, ale do kieszeni tam kilku z W-wy sobie wzięło co trzeba, a reszta piiiiiiiipiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiii :((( bo tak to by z tych przemówień wynikało mi :(((

Gość mindy_ smith
i taką politykę wszawą i niedobrą mamy do dziś towarzysze tutaj. Jedni kradną w diabły, a drudzy nie mają niczego. Dlaczego? A podobno kapitalizm był najgorszy...

Gość fucken chicken
Góral, zarąbistą masz stopkę :D Nastroiłeś mnie pozytywnie przed snem. Dzięki. :)🖐️

Gość mindy_ smith
trzeba wymyślić nowy ustrój. SOCJALIZM? SOCREALIZM? KOMUNIZM - to już znamy. teraz czas na nowe ideologie. JAkie - oto pytanie do ludzi młodych, pełnych werwy. Do was !!!

Gość mindy_ smith
po co ten głupi Śląsk głosował na tę Polskę? ja bym rozstrzlała tych durniów co za tym głosowali. coś okropnego :((( jak można być takim durniem :(((

Gość mindy_ smith
a W-wa się cieszyła i sprzedawała węgiel bohaterskiemu Hondurasowi za pół darmo i do kieszeni partyjnych. Oj - to były czasy a teraz? a teraz jest dokładnie to samo! :((( no bo niby co ma być. I w tym wszystkim jeszcze powstanie warszawskie... to się mogło tylko w Polsce zdarzyć...no nie?

Gość basbfjbgades
podobno mozna sie pomodlic do swietych.. i Cie obudza.. nie wiem czy chodzi konkretnego swietego, ale chyba tak o , do ogółu......

Gość fucken chicken
mindy masz rację, wszyscy jesteśmy durnie. To pewnie dlatego, że za wcześnie wstajemy i jesteśmy nieywspani. :( Cięzko myśleć logicznie, gdy chce się spać. Dobranoc wszystkim - góralu, mindy i wszystkim tam 🖐️ P.s. Góral, a zaszalej raz i prześpij budzik.

Gość mindy_ smith
jutro na 6.00 rano. ale chyba zaśpię. jak zwykle. jak latarnik jam... znowu się wypalę przy Mickiewiczu... :(((

Gość mindy_ smith
Latarnik no nie. Powiem wam coś - dziś wysłałam 2 linki. W jednym z nich było muzeum żaby. Myslę sobie - nie, muzeum żaby, coś niesamowitego , ciekawe czemu akurat w tym miejscu itp, ale...joczami wyobraxni już widziałam wielkie żaby z tego jeziora afrykańskiego wysoko w akwariach tam itp super okazy, a to jest takie muzeum, gdzie się rpzynosi takie bzdety z żabą typu - nie wiem - maskotka, grzechotka... ciągle jednak dochodzę do wniosku, że jestem głupia na maksa :(((

Gość fucken chicken
Góral, to można jeszcze inaczej. Budzisz się, wyłączasz i dalej legasz pod kołdrekę. :)