Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_ smith

pytanie o budziku - powrót - jak wstać samoistnie bez budzika?

Polecane posty

Gość fucken chicken
Właśnie nie wiem, czy nadal o śnie, bo chwilowo jakby straciłam orientację. :] Kawę piję, mogę poczęstować.

Gość fucken chicken
A nawet ze śmietanką, zależy jak lubisz. ;) A słodzisz?

Gość fucken chicken
heh, to ja dla odmiany nie słodzę nic, co ma płynną konsystencję. Pijam tak, jak jest. Ale kawę wolę ze śmietanką.

Gość blumpom
jesli chodzi o budzik to mozg sie dostosowuje do rytmu doby wysyla info do reszty czloweika zeby podniesc cisnienie krwii itp w ciagu doby mozna naturalny budzik przestawic i jedna godzine i ogranizm sie dostosuje tyle wiem

Gość fucken chicken
Czekaj, czekaj... Aspartamem, czy fruktozą, czy jeszcze czym innym? :>

Gość blumpom
aha i mozna zmowic budzenie u dusz czyscowych pukajac noga w lozko tyle razy, o ktorej chce sie wstac i odmaiwajac "wieczny odpoczynek" podobno dziala

Gość fucken chicken
blumpom :D a próbowałaś?

Gość blumpom
ktorego? jedno dziala automatycznie a jesli chodzi o dusze to robilam ale nie pamietam efektu, natomiast wiarygodna dla mnie osoba twierdzi ze sie w ten sposob budzila przez kilka dni

Gość blumpom
juz sobie przypomnialam efekt - tak, poskutkowalo jakies dwa miesiace temu tak zrobilam obudzilam sie jakby mna ktos potrzasnal nie mialam tego uczucia ale obudzenie bylo nagle

Gość fucken chicken
A jak byś przestawił do przodu np. o godzinę, to obudziłbyś się minute przed godziną nastawioną, czy o 6:38?

Gość fucken chicken
blumpom, a modlitwa to koniecznie "wieczny odpoczynek", czy można czymś zastąpić?

Gość fucken chicken
Spróbuje z tym stukaniem, tylko poproszę, żeby mną nie trzęśli, bo nie ja wolę subtelnie wchodzić w nowy dzień.

Na minutę przed nastawioną godziną. Czasem nawet mam wyścig z czasem, bo wyłączam tą OHYDNĄ melodię kilka sekund wcześniej, niż zagra :o Dobranoc :o

ja jak sobie nastawiam budzik ( w komorce) to on zawsze dzwoni 3 albo 4 razy... ( co 10 minut) czyli od pierwszego dzwięku mała nectarine wstaje po ok 30 minutach a czasem i wiecej... oczywiscie kiedy moge sobie na to pozwolic, a jesli nie moge to ze 20 minut mi to zajmuje.... NIENAWIDZE WSTAWAĆ RANO... w wakacje nastawiajac budzik na 10 i tak wstaje o 11 ;]a teraz od wtorku na wykłady.... aaaaaaaaaa i to rano :/ :/ :/

Gość fucken chicken
Dobranoc. A jak masz ohydną melodię, to może i lepiej, że ją wcześniej wylączasz. Oszczędzasz tym samym katuszy reszcie potencjalnych słuchaczy.

hmmm to moze tez sobie nastawię jakis paskudny dźwięk ?? bo poki co mam dość miłą melodyjkę i mysle ze dlatego nie mogę się obudzic i wstać.... :|

Gość fucken chicken
Góral, dobranoc i przyjemnego wybudzenia dzisiaj. ;) Nectarine, nie wiem, co Ci doradzić. Mnie czasami nawet kawałek KATA-a nastawiony na maxa by nie obudził, a czasem wstaję sama, bez żadnych wspomagaczy. Dobranoc wszystkim 🖐️