Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-nasto latkaaa

Wyprowadzka do Anglii.....!!!

Polecane posty

Gość 19-nasto latkaaa
zenadada ciekawe kto ci tak powiezial? za mieszkanie placi sie 30funtow tyg a 30 funtow spokojnie wystarczy na jedzenie na tydzien wiec wynosi 60funtow:D bylam pracoalam mieszkalam i tyle wydawalam

Gość zenadada
tak jesli sie mieszka w melinie za 300funtow miesiecznie do tego najtansze zarcie, to mozna sobie odlozyc

Gość 19-nasto latkaaa
chlopak i mama tylko wy weszliscie na temat piewniedzy ze ma zarabiac na szkole a nie ze na bilety nie bedzie mnie stac i takie tam no to pokazuje wam jak jest a tamta strona to www.ryanair.com i wpiszcie sobie np tak jak ja lecie 29.10 i zobaczycie za ile sa bilety

moim zdaniem jeszcze troche glupio myslisz mialam kolezanke ktora myslala podobnie jak ty ale wuierz mi niedlugo bedzie rzygac ta anglia ja z roku na rok doceniam coraz bardziej polske

Gość 19-nasto latkaaa
kto mieszka to mieszka w melinie ja akurat nie maielismy i mamy teraz domwk z ogrodem 400f miesiecznie mieszkalam z mama chlopakiem kuzynem i jego dziewczyna 5 pokoi kuchnia lazienka i wszystko nowe :D i bezpieczna dzielnica wiec podziel sobie na 5 os i zobazysz ile wyjdzie:D

Gość 19-nasto latkaaa
wiesz co ja nie to ze jestem baaardzo za anglia wole polske ale ona mi tu nie daje tego co bede miala tam ja tam planuje byc max 10lat i wracam do polski mam tu jedno mieszkanie i domek nad jeziorem ktore przepisali mi dziadkowie takze mam do czego wracac a tam byleby sie tylko czegos dorobic a poznij wrocic i otworzyc swoj salon kosmetyczny

Gość zenadada
bylam w tym roku w anglii nie wiem gdzie mieszkalas ze placilas 30funtow tyg to jest poprostu niemozliwe jakas rudera chyba dla bezdomnych. Ja mimo ze nie mieszkalam w jakims super miescie pokoj wynajmowalam za 300 funtow miesiecznie do tego mialam 5 wspollokatorow, a to cos trudno bylo nazwac domem przynajmniej dla mnie. Wiec nie pieprz mi ze za 30 funtow mieszkanie tygodniowo w bajki nie wierze, nigdzie nic tanszego nie bylo. A tyle rzeczy to mozna kupic na tych ich wyprzedazach za grosze nawet super aparat cyfrowy moj kuzyn kupil za 10funtow

Gość 19-nasto latkaaa
pain au chocolat - a czemu takl mowisz? ze pusta lala? ja jakos nie widze ze jestem pusta tylko mysle przyszlosciowo ale ok moze dla ciebie to glupota

oj zenadada nie kloc sie z nia ona wie lepiej :o pogadasz z nia za 2 lata to zobaczymy czy wtedy bedzie tak cudownie a jesetm sobiw w stanie reke uciac ze nie bedzie latac co 2 tyg do polski bo nie wyrobi sie i ciekawe jaka ma prace ze co 2 tyg bedzie wolne dostawac :o

Gość 19-nasto latkaaa
zenadada- wiesz co przeslac ci fotki tej chaty? jak tak bardzo chcesz? to podaj maila to ci pokaze jak nie wierzysz a podziel 400 funtow na 5 osob to masz 80 funtow miesiecznie podziel na 4tyg i jeszcze po 10funtow tyg na oplaty prosze masz wynik a aparat mam nowy i z zadnej wyprzedazy:D tak samo jak telefon tam nie trzeba kupowac z wyprzedazy bo mozna miec wszystko nowe:D

tlumacze Ci ze smiac mis ie chce z takich dziewczyn ktre mowia tak jak ty i wszystkim wmawiaja jak w anglii jest cudoownie i jakis sie tam kokosow mozna dorobic :o wiem ze tam sie lepiej zarabia ale na jakiej ty tam pozycji jestes :o i ja tez jezdzilam za granice i chocbys nie wiem co pieprzyla nie uwierze w to a tym swoim gadaniem tylko pokazujesz ze malo w yzicu widzialas

Gość zenadada
salon kosmetyczny :D ahaha a moze bys chciala pracowac w dyskotece jako zapasniczka w walkach w kisielu hahaha nie no nie mysl ze bedzie tak pieknie jeszcze ci zycie da kopa w dupe. Domek za 400 funtow? - OK. Ale nie sciemniaj ze wszystko nowe... jak chcesz bajki pisac to wez zeszyt. Boshhhh ile takich naiwnych panienek na tym swiecie, nienawidze nienawidzeeeeee spadam z tego debilnego tematu, niektorzy to maja tupet zeby takie rzeczy pisac nieeee mogeee DAREMNE

Gość 19-nasto latkaaa
no co to za problem latac co 2tyg? dla mnie zaden a praca jest od pon do piatku wic i tak mam weekendy wolne:D a w piatek bede dostawac wolne ojjj ja nei wiem nie ma kogos normalnego tu?

Gość najbardziej nienormalna
to jestes ty

no bardzo inteligetne latac tylko na 2 dni :o i hehehehe moze Cie jeszcze twoi pracodawcy na kolanach beda prosic zebys dla nich pracowala co? jestes naprawde naiwna

Gość 19-nasto latkaaa
no to spadaj a dziekuje za zyczenia conie otworze? jak teraz kosmetykologie studiuje? nie no ok wy stare krowy wiecie lepiej jaaasne wy wiecie na czym polega zyciue a tobie zycze zeby cie zycie w morde kopnelo tak zeby ci sie ona na druga strone przekrecila :D tak wszystko nowe bylo swiezo odrmontowa nie wierzysz nie wierz twoja sprawa

i co sie tak wsciekasz prawda boli uwazasz ze tylko ty wiesz jakie jest zycie:o? gowniara jestes i tyle a takimi wyzwiskami to tylko pokazujesz ze inteligencja nie grzeszysz

Gość 19-nasto latkaaa
a nawet gdybym nie pracowala to mam tam mame i chlopaka w polsce nie pracuje i tam tez nie bede musiala:Dmama juz mi to powiedziala ale wy wiec ie lepiej ok przyszly dwie zolzy na jeden temat i jaka po mnie hehe a sobie jezdzcie jak wam ulzy i to wy jestescie puste lalunie a ciekawe co wy takiego w PL osiagnelyscie pewnie nic i pracujecie w suuper markecie za 600zl

Gość tak naprawde
ja mieszkam w anglii pare lat.nie narzekam, ale obawiam sie ze kolezanka troche zachlysnieta.jest fajnie, jest dobrze, jest lepiej niz w Polsce, ceny mieszkan sa rozne w roznych regionach anglii.mieszkanie w domu z paroma osobami to jest oszczedzanie no a juz 30 f na jedzienie tygodniowo!!!!!!!! ja wydaje z mezem okolo 140 na tydzien plus dodatkowo wypady do pubu, restauracji, kina, na koncert. 30 f to nie wiem same kanapki z taniego tostowego chleba, fasola.ja na same owoce wydaje dziennie kilka funtow. a soki??? wedlina??? jogurty??? poza tym jak tak malo placicie za mieszkanie to na pewno jest gdzies w glebi Anglii , wiec do lotniska daleko,tak ze jak kupisz tani bilet na samolot kilka miesiecy wczesniej to i tak musisz wydac na dojazd na lotnisko. nie chcer Cie martwic, ale nie jest tak rozowo

Gość 19-nasto latkaaa
ale mi to wyzwiska ha ! ha! ha! a wy co takie swiete jestescie?.... yhy wyzywajcie mnie od pustych glupich i jeszcz jakich chcecie moze i dla was taka jestem , ale dla mojej rodziny i przyjaciol nie i mowia ze dobrze robie bo w tym kraju nic sie na lepsze nie szykuje popatrz na nasz sejm ... ale ok moja rodzina i przyaciele tez sa pusci i glupi:d

no brawo :o i uwazasz sie za taka ambitna???? bo rodzice Ci za wszystko placa? nawet o tym nie pisz i sie nie osmieszaj jak juz jestes w tej twojej cudownej alnglii gdzie sie tak cudownie zarabia i byc na utrzymaniu rodzicow a pozniejw ykonywac superinteligenty zawod? a chlopa to myslisz ze tak Cie kocha ze cie utrztymywac bedzie :o?i ze nie masz ambicji zeby byc samodzielna? i przestan mnie wyzywac bo ja swoje zdanie mam prawo wyrazic i wole charowac w polsce niz podcierac dupe anglikom tak jak ty to bedziesz robic

Gość 19-nasto latkaaa
no jakas normlna osoba :) witam my mamy w naszej miejscowosci polski sklep tam jest tanio a mowie o 30funtach na osobe bez barow i restauracji ze tyle wydawalam a mieszkam w bradford jest tam lotniski leeds/bradford jedzie sie tam 30min autobusem a nastepne sa w liverpool i east midlands i nie bedzie zle a poza tym moj chlopak ma samochod to nie problem:)

Gość 19-nasto latkaaa
wybacz ale podcierac dupy anglikom nie bede a ten zawod jest bardzo wyplacalny no powiedz gdzie za godz roboty zarobisz 100zl? no powiedz ja robiac tipsy:D

Gość 19-nasto latkaaa
no i co koniec tematu?

w anglii zarobisz 100 zl? no nie wiedzialam ze tam sie zlotowki zarabia :o dziewczyno tlumacze Ci nie licz tego na zlotowki bo tam sie placi funtami i zycie kosztuje inaczej!!!!!!! koniec dyskusji bo widzisz tylko ja glupia chce z Toba gadac:o

Gość 19-nasto latkaaa
nie chodzi mi w anglii tylko w polsce bo powiedzialm ze tu wroce i bede pracowac w zawodzie a tam za 2 klientki bede miala dniowke jak w jakiejs fabryce:) a bede siedziec w domu

Gość madzik p
ahahahahah ludzie ! czy wam dupę ściska że ona ma kasę ? jest szczęśliwa niech jedzie ! nie znacie sytuacji, a gadacie pierdoły, zaaaazdrość ;D zwyczajna zazdrość ;D hahaha ;p leję z was ;D

Gość zenadada
nie no twoja glupota mnie przeraza otoz ja jestem technikiem denstystycznym i zarabiam duzo wiecej niz ty w tej "pieknej" anglii i zyje duzo lepiej, osiagnelam to wszystko ciezka nauka a nie pasozyctwem jak ty! Wiec nie chrzan ze wpolsce nie ma przyszlosci owszem nie ma dla takich pasozytow i nieukow