Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-nasto latkaaa

Wyprowadzka do Anglii.....!!!

Polecane posty

Gość zenadada
ja robie implanty i za jeden mam 4 tys zl wiec te twoje 100 za tipsy nie ma sie nawet co rownac

Gość 19-nasto latkaaa
zenadada-a ty mialas juz tu nie wracac!!!!

Gość madzik p
hahahhahaha ta, a ten implant robisz raz na 10 lat ;D hahahaha ;p cieciu ;D

Gość madzik p
hahahhahaha ta, a ten implant robisz raz na 10 lat ;D hahahaha ;p cieciu ;D

Gość 19-nasto latkaaa
no to masz fajnie to sie ciesz a nie jezdzisz po ludzich stara krowo:P haha LOL2 madzik doobra jestes:P

Gość 19-nasto latkaaa
no to masz fajnie to sie ciesz a nie jezdzisz po ludzich stara krowo:P haha LOL2 madzik doobra jestes:P

Gość ojejku jejku
skonczcie juz ten glupi temat

Gość tak naprawde
a propo's dolatywania na zajecia. da sie.. znam pare osob , ktore lataj juz ktorys rok i tak mozna.jak blisko lotnisko i uczelnia w miescie gdzie dolatuje ten samolot to mozna.no czasami sa opoznienia i czlowiek zmeczony wraca w pn do pracy i troche jednak kosztuje wiec pewnie bedziesz miala czesto tego dosc, grunt zebys byla konsekwentna

Gość pierdolenie o szopeniee
glupia dziwka jestes i pasozyt jebany

madzia p takch implantow nie robi sie raz na 10 lat uwierz mi :o i To ty zalozys topok ze masz 17 lat i jestes w ciazy czy to tylko zbieznosc nikow :o wyzywasz innych ludzi a widze sama inteligencja nie grzeszysz:owspolczucia dla dziecka

Gość osiemnastoletnia szczesciara
pierdolenie o szkopenie- spierdajaj sama jestes dziwka !!!!! podnosze temat a do tak naprawde- to dzieki ze mnie rozumiesz:) pozdrawiam:*

Gość 19-nasto latka
chyba ktos tu sie podszywa pode mnie... nie ladnie no ale napisalabym podobnie

hahaha raz piszesz 19latka a raz osiemnastoletnia szczesciara. Buhahahaa szczesciara to chyba ironia w zyciu za zadna kase bym nie chciala w anglii mieszkac to najbrzydszy kraj w jakim bylam, zimno pada caly czas i wogole do dupy a sadzac po twoim poziomie wypowiedzi z anglieskim tez sobie nie poradzisz

Gość 19-nasto latka
agielski umiem na takim poziomie ze z dogadaniem sie nie mam problemu:D uwierz

zdaje ci sie ze umiesz a poza tym studiujesz kosmetologie? Z twojego wieku wynika ze dopiero zaczynasz, pewnie jeszcze nawet nie zaczelas, i zapewne daleko nie zajdziesz bo jestes zasmarkana gowniara

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość Sielka
Jeblam z tego wszystkiego xD 30 funtow za mieszkanie dobry zart :D za tyle to chyba miejce pod mostem jest :D Ja mieszkam tu 5 lat i jeszcze takich smiesznych rzeczy nie slyszalam :D hmm czy masz ciekawie nie powiem ze nie bo tu jest fajnie mozesz sie zabawic za kilka groszy ale hmm nie wiem w funciakach chyba sie nie ubierasz ciekawi mnie seryjnie co to za praca ze tyle placa ; > ; ] Mieszkanie z chlopakiem nie powiem ze to zle bo sama za 2 miesiace bede ze swoim teraz zyje na wlasna reke od tygodnia szkola praca nie mieszkam z rodzicami a mam tylko 16 lat ale jak nie dasz rady to tu zginiesz bo sa w chuj problemy z praca im ogulnie tu no ale nie bede tego kometowac.

Gość no jak?
o w morde! ile ja bym dała żeby mieszkać w UK 😍 :D:D