Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodociany wyborca

Schowaj babci dowód !!!

Polecane posty

Gość żałosne..................
:O demokracja widać jest :classic_cool:, jak wygrywają PO i SLD:D:O, czyli faworyci małolatów którzy są podatni na sterowanie i niewiele pamietąją z poprzednich lat. To ja proponuje schować również dowód osobom do 25 roku:D

--> żałosne.................. 🖐️ Dokładnie a nastepnym krokiem będzie mozliwośc głosowania na jedną tylko partię jak za komuny.

Gość X22
Nie rozmumiem dlaczego POmyleńcy wstydzą sie osób starszych? Czyżby uważali że starszy = gorszy i głupi? Ta partia chce mieć młody elektorat bo faktycznie słabo u nich z tym podobnie jak w LiD na którą głosują dawni PZPR-owcy. Kwestia kultury ( nie tylko politycznej) której w platformie ostatnio bardzo brakje , można powiedzieć że chłopakom z PO słoma wyszła z butów

Gość Rydzyk zajmij się Kościołem
a nie polityką, Ty nędzny obłudniku. Oszukujesz te biedne babcie, które oddają Ci swe ostatnie pieniądze, a sam jeździsz najdroższym samochodem w Polsce. Jak Ci nie wstyd? Do tego ksiądz !!! który składa śluby ubóstwa !!! Będziesz smażył się w piekle.

Gość a ja głosuje na PO

Gość ja- tam- wolę Olka

Gość skler0za
oo dobrze ze wyskoczyliscie z tym tematem, zapomnialam ze w urzedzie czeka na mnie nowy dowod :D